skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | CHVRCHES – Never Say Die

Οι Chvrches, επέστρεψαν με έναν από τους πιο δυνατούς τους ήχους, που ακούει στο όνομα “Never Say Die”.

Τίτλος τραγουδιού: “Never Say Die”

Καλλιτέχνης: CHVRCHES

Μουσική / Στίχοι: Lauren Mayberry, Martin Doherty, Iain Cook & Greg Kurstin

Από το album: “Love Is Dead”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 25 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Το σκωτσέζικο, synth-pop τρίο, Chvrches, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει, στα τέλη του Μαΐου, την καινούρια του δισκογραφική δουλειά που ακούει στο όνομα, “Love Is Dead”. Πρόκειται για το τρίτο album των Iain Cook, Martin Doherty και Lauren Mayberry, follow-up του “Every Open Eye” του 2015. Από τα 13 τραγούδια του επερχόμενου album, οι Chvrches, έχουν ήδη μοιραστεί το lead single, με τίτλο “Get Out” και το “My Enemy”, για την δημιουργία του οποίου συνεργάστηκαν με τον frontman των The National, Matt Berninger.

Αυτή τη φορά, το συγκρότημα επέστρεψε για να μας αποκαλύψει ακόμα ένα single από το “Love Is Dead”, ένα από τα πρώτα που ηχογραφήθηκαν με την βοήθεια του παραγωγού, Greg Kurstin (Sia, Adele). Oνομάζεται “Never Say Die” και πρόκειται για μια μελωδική, synth-pop δημιουργία, που μιλάει για μια ερωτική σχέση που εξελίχθηκε άσχημα, με την Mayberry να τραγουδάει: “All you want is to play at playing god/ But I’m falling in, I’m falling out”.

«Το “Never Say Die” είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια του album επειδή πραγματικά στηρίζεται στην αντιπαράθεση του τι κάνουμε- στο μείγμα ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως», εξηγεί η Mayberry. «Είναι μελωδικό και άμεσο, αλλά χρησιμοποιεί μερικούς από τους πιο δυνατούς ήχους που έχουμε δοκιμάσει ποτέ». Και συνεχίζει: «Το ρεφραίν προέκυψε πολύ γρήγορα, αλλά οι υπόλοιποι στίχοι χρειάστηκαν πολύ περισσότερο. Ήθελα πραγματικά να συνοψίσω το συναίσθημα αυτό, όπου προσπαθείς να είσαι αισιόδοξος ενώ αισθάνεσαι απογοητευμένος από τους ανθρώπους γύρω σου».

CHVRCHES - Never Say Die

Back To Top