skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ciara – Thinkin Bout You

Η Ciara μας απογειώνει με το ολοκαίνουριο της single, “Thinkin’ Bout You”!

Τίτλος τραγουδιού: “Thinkin Bout You”

Καλλιτέχνης: Ciara

Μουσική / Στίχοι: Nathan Cunningham, Marc Sibley, Ester Dean, Ciara

Εταιρεία: Beauty Marks Entertainment

Από το LP: “Beauty Marks”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 10 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Μία ημέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, βλέπουμε την Ciara σε stories της στο Instagram να μας προετοιμάζει σχετικά με αυτό, κατεβαίνοντας από ένα αεροπλάνο, ενώ ο λογαριασμός της στο εν λόγω μέσο έχει κατακλυστεί από ανάλογες αναρτήσεις. Τελικά, σήμερα, το “Thinkin’ Bout You” είναι εδώ για να διεγείρει τις αισθήσεις μας. Άλλωστε, η Ciara συνηθίζει να προκαλεί το κοινό μέσω της τέχνης της μουσικής.

Το τραγούδι αυτό, λοιπόν, κυκλοφορεί ως ένα από τα singles της επερχόμενης δισκογραφικής της δουλειάς, με τίτλο “Beauty Marks”. Ήδη από αυτή έχουμε απολαύσει τραγούδια, όπως τα Level Up, Dose και Greatest Love, τα οποία βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Το “Thinkin’ Bout You” κινείται σε mid-tempo μονοπάτια, με τα R&B όμως στοιχεία να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο για ακόμα μία φορά στο υλικό της.

Φαίνεται πως η 33χρονη, καλλονή ερμηνεύτρια είναι έτοιμη να βγει ξανά στη σκηνή και για τον λόγο αυτό προετοιμάζει το έδαφος. Η ίδια μάλιστα δήλωσε νιώθει, όπως ένιωθε στην αρχή της καριέρας της, με αστείρευτη ενέργεια κι όνειρα. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Ήμουν αυτό το νεαρό κορίτσι, ενθουσιασμένο που ζει το όνειρό της και περνώντας καλύτερα από ποτέ. Είμαι ξανά σε αυτή τη φάση.”

Ciara - Thinkin Bout You

Back To Top