skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cigarettes After Sex – Sesame Syrup

Οι Cigarettes After Sex συστήνουν στο κοινό το νέο τραγούδι τους, “Sesame Syrup”!

Τίτλος τραγουδιού“Sesame Syrup”

Καλλιτέχνης: Cigarettes After Sex

Μουσική / Στίχοι: Greg Gonzalez

Εταιρεία: Partisan Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 9 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Έχοντας κυκλοφορήσει πριν από ένα μήνα το νέο τους single, “Crush”, ανεξάρτητο από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Cigarettes After Sex”, το αμερικανικό, τετραμελές, ανδρικό συγκρότημα Cigarettes After Sex είναι και πάλι εδώ, συστήνοντάς μας το νέο του τραγούδι, “Sesame Syrup”. Ο ιδιαίτερος τίτλος του τραγουδιού τραβάει το ενδιαφέρον, ωστόσο το συγκρότημα επιλέγει να παραμείνει πιστό στο γνώριμο, μελαγχολικό και συνάμα σκοτεινό ύφος του, το οποίο συνδυάζει dream-pop ηχοχρώματα και slowcore στοιχεία. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού υπογράφονται από τον Greg Gonzalez και το αποτέλεσμα αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημη στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος.

Αυτή την περίοδο, οι Cigarettes After Sex κάνουν κάποιες στάσεις ανά τον κόσμο, παρουσιάζοντας το πιο πρόσφατο υλικό τους, μαζί με παλαιότερες επιτυχίες τους που παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Η πιο πρόσφατη δισκογραφική δουλειά τους, αξίζει να σημειώσουμε, πως είναι το ντεμπούτο album τους, “Cigarettes After Sex”, με ημερομηνία κυκλοφορίας 9 Ιουνίου 2017. Παραμένοντας πιστοί, λοιπόν, στην δισκογραφική τους στέγη, Partisan Records, το ατμοσφαιρικό –βάσει αποτελέσματος- συγκρότημα έχει μπει σε μία κατεύθυνση νέων δημιουργιών, τις οποίες σιγά σιγά γνωρίζουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια, το συγκρότημα έχει καταφέρει να έχει ένα πιστό κοινό που το ακολουθεί σε κάθε του βήμα και η μουσική του είναι η αιτία.

Cigarettes After Sex – Sesame Syrup

Back To Top