skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Circuit des Yeux – Black Fly

Η Haley Fohr -το πρόσωπο πίσω από το όμορφο project “Circuit des Yeux”– μοιράστηκε ένα ακόμη συναρπαστικό τραγούδι από το επερχόμενο album της.

Τίτλος τραγουδιού: “Black Fly”

Καλλιτέχνης: Circuit des Yeux

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album:  “Reaching For Indigo”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 20 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

H Αμερικανίδα στιχουργός, Haley Fohr, η οποία βρίσκεται πίσω από το folk-rock project, Circuit des Yeux, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα καινούριο album με τον τίτλο “Reaching for Indigo”. Η παραγωγή του ανήκει στην Fohr, από κοινού με τον Cooper Crain, ενώ η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 20 Οκτωβρίου από την Drag City, συμπεριλαμβανομένης μιας tracklist 8 τραγουδιών. Από αυτά, έχουμε ακούσει ήδη το πολύ ενδιαφέρον “Paper Bag”, το οποίο κυκλοφόρησε με τη συνοδεία ενός –άξιου προσοχής- επίσημου, lyric video, σε επιμέλεια της Meg Remy (U.S. Girls).

Μόλις χθες, (18/9) η Fohr μοιράστηκε ένα ακόμη τραγούδι με τον τίτλο “Black Fly”, το οποίο εντείνει την ανυπομονησία μας για το περιεχόμενο του επερχόμενου album. Πρόκειται για μια συναρπαστική σύνθεση -που απαρτίζεται από διαφορετικούς, ασυνήθιστους και ευχάριστους ήχους- διάρκειας 7 χορταστικών λεπτών, την οποία ντύνουν τα φωνητικά της Fohr. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ψυχεδελικό οπτικό υλικό σε δημιουργία της Julia Dratel.

Η ίδια η Fohr μοιράστηκε «μέσα από τα βάθη της καρδιάς της» το “Black Fly”, για το οποίο έγραψε μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook: «Αυτό το τραγούδι έχει πολλά κινούμενα μέρη και χρειάστηκαν πολλά χρόνια και άνθρωποι για να δημιουργηθεί. Έγινε σε συμπαραγωγή δική μου και του Cooper Crain. Είναι ένας 7λεπτος διαλογισμός για την αυτοεξέλιξη και τον εναγκαλισμό της παρασιτικής μας φύσης».

Circuit des Yeux – Black Fly

Back To Top