skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cole Swindell – Break Up In The End

Το country τραγούδι του, “Break Up In The End”, μας παρουσιάζει ο Cole Swindell…

Τίτλος τραγουδιού“Break Up In The End”

Καλλιτέχνης: Cole Swindell

Μουσική / Στίχοι: Jon Nite, Jessie Jo Dillon, Chase McGill

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 23 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο Colden Rainey Swindell είναι Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός με πέντε χρόνια μουσικής πορείας στην πλάτη του, ενώ έχει ήδη δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές. Πρόκειται για τα albums “Cole Swindell” (2014) και “You Should Be Here” (2016), με το πρώτο να έχει αναδειχθεί ‘πλατινένιο’ και το δεύτερο ‘χρυσό’ με πωλήσεις που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ο Swindell γεμάτος αγάπη για την country μουσική κουλτούρα μας σύστησε τον Νοέμβριο του 2017 το νέο του EP, “Down Home Sessions IV”, ενώ τώρα επανέρχεται δισκογραφικά με μία νέα δημιουργία.

Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για την ολοκαίνουρια, country μπαλάντα του, “Break Up In The End”. Η μελωδία και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Jon Nite, Chase McGill και Jessie Jo Dillon, τραγουδοποιοί υπεύθυνοι για το αισιόδοξο μήνυμα αγάπης που αυτό περνάει. Βασικό χαρακτηριστικό του τραγουδιού είναι η ακουστική κιθάρα, που συνοδεύει αρμονικά τον 34χρονο τραγουδιστή, ο οποίος αναφέρεται σε όλα αυτά τα συναισθήματα που διακατέχουν κάποιον, ο οποίος έχει μόλις χωρίσει.

Λέγεται πως το εν λόγω τραγούδι αποτελεί τον προπομπό του άτιτλου προς το παρόν τρίτου studio album του καλλιτέχνη, για το οποίο θα μάθουμε περαιτέρω πληροφορίες εν καιρώ. Προς το παρόν, ο Swindell βρίσκεται στην παγκόσμια περιοδεία του, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 28 Ιουλίου.

Cole Swindell – Break Up In The End

Back To Top