skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Craig David – Heartline

Ο Craig David είναι ξανά εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“Heartline”

Καλλιτέχνης: Craig David

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “The Time Is Now”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 15 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Βρετανός τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός, Craig David, είναι ξανά κοντά μας, έπειτα από την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου δίσκου του, “Following My Intuition” (Σεπτέμβριος 2016). Τελειώνοντας την προώθηση του εν λόγω δίσκου με την κυκλοφορία του single “All We Needed”, για την ενίσχυση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης “Children in Need 2016”, ο David μας σύστησε το νέο του υλικό, που αφορά το νέο τραγούδι, “Heartline”.

Στις 15 Σεπτεμβρίου λάβαμε ψηφιακά το νέο dance τραγούδι, “Heartline”, το οποίο θα συμπεριληφθεί στον επερχόμενο κι έβδομο κατά σειρά δίσκο του, με τίτλο “The Time Is Now”. Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018, σηματοδοτώντας μία νέα αρχή για τον Craig David. Σε αυτό πέρα από τις νέες συνθέσεις του τραγουδιστή, θα δούμε και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως είναι οι Bastille, JP Cooper, Kaytranada και AJ Cooper.

Έπειτα από την επιτυχία που σημείωσε ο δίσκος του David, “Following My Intuition”, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση των album charts, θέση που είχε να ακουμπήσει από το 2002, ο ίδιος αλλά και το πιστό κοινό του ευελπιστούν σε μία παρόμοια τύχη και για τον επερχόμενο δίσκο. Πιο ώριμος από ποτέ και γεμάτος μαθήματα ζωής, ο Craig David είναι ετοιμοπόλεμος για ό,τι επέλθει.

Craig David - Heartline

Back To Top