skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Craig David – When You Know What Love Is

Ο Craig David επιστρέφει με το νέο του single, “When You Know What Love Is”!

Τίτλος τραγουδιού: “When You Know What Love Is”

Καλλιτέχνης: Craig David

Μουσική / Στίχοι: Gary Barlow, Fraser T Smith, Jin Jin, Craig David

Εταιρεία: Insanity Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 31 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Ο θρύλος της UK pop και ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς πρεσβευτές της feel-good μουσικής, ο Craig David, επιστρέφει για άλλη μια φορά, δουλεύοντας σε ολοκαίνουριο ​​υλικό και νέα ζωντανά gigs.

Το νέο του single με τίτλο, «When You Know What Love Is» κυκλοφορεί ήδη από τις 31 Μαΐου, και αποτελεί μέρος της νέας συλλογής του “Love Island”. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Grammy, Fraser T Smith (Adele, Sam Smith, Callum Scott), την Jin Jin (Jess Glynne, Sabrina Carpenter, Jonas Blue) και τον frontman του μεγάλου βρετανικού boy-band, Take That, Gary Barlow.

Αυτή είναι και η πρώτη κυκλοφορία νέου υλικού από τον Craig David για το 2019, ο οποίος σχολίασε σχετικά: ”Αισθάνομαι καταπληκτικά με το να μοιραστώ αυτό πάνω στο οποίο έχω δουλέψει! Δεν μπορώ να περιμένω να το ακούσετε όλοι! Αυτό το τραγούδι ήρθε τόσο φυσικά και αναφέρεται στην αρχική αδιαμφισβήτητη σπίθα που λαμβάνει κανείς όταν κάτι δίνει την αίσθηση του σωστού- θέλοντας να διατηρήσει αυτό το συναίσθημα και να δει πώς μπορεί να αναπτυχθεί».

Craig David - When You Know What Love Is

Back To Top