skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dandy Wellington Band – Winter Afternoon

Οι Dandy Wellington Band κυκλοφορούν το πιο “ζαχαρώδες” τραγούδι των φετινών Χριστουγέννων!

Τίτλος τραγουδιού“Winter Afternoon”

Καλλιτέχνης: Dandy Wellington Band

Μουσική / Στίχοι: Dandy Wellington, Ricky Alexander

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 3 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Αντλώντας έμπνευση από την εποχή της Big Band Jazz, ο Dandy Wellington και το συγκρότημά του έχουν πάρει τους ήχους της δεκαετίας του ’30 και του ’40 και δημιούργησαν ένα “νέο-retro” μουσικό κόσμο που συνδυάζεται πάντα με το αντίστοιχο, καλοντυμένο τους στυλ. Με ένα πάθος για τα σκοτεινά τραγούδια που εμπίπτουν στην παραδοσιακή jazz και swing, από τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου εκείνης της εποχής, μέχρι την μουσική άνθηση της Νέας Ορλεάνης, ο Dandy Wellington έχει συγκεντρώσει έναν κατάλογο μουσικής που επικαλείται μια ατμόσφαιρα ασυνήθιστου και ταυτόχρονα “εκτός τόπου και -κυρίως- χρόνου” χαρακτήρα.

Το 2015 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους E.P. με τίτλο “Harlem Rhythm” που ξεχώρισε κατευθείαν στους κόλπους του είδους καθώς από πιο πριν, το συγκρότημα είχε ήδη τραβήξει τα βλέμματα των θαυμαστών από τις ζωντανές εμφανίσεις τους στα πιο σικάτα μαγαζιά των Η.Π.Α.

Δυο χρόνια μετά ο Dandy Wellington έχει ανανεωμένη γκαρνταρόμπα αλλά και δισκογραφία καθώς πρόσφατα πρόσθεσε σε αυτήν το ανεξάρτητο single “Winter Afternoon”. Με την γιορτινή ατμόσφαιρα να πλανάται στον αέρα, το “ζαχαρώδες” τραγούδι τους έρχεται για να μας ζεστάνει. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος ο Dandy με τη βοήθεια του Ricky Alexander.

Dandy Wellington Band - Winter Afternoon

Back To Top