skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dandy Wellington & His Band – Pie and Coffee and You

Ο Dandy Wellington και η μπάντα του μας παρουσιάζουν τo νέο τους τραγούδι, “Pie and Coffee and You”!

Τίτλος τραγουδιού“Pie and Coffee and You”

Καλλιτέχνης: Dandy Wellington and His Band

Μουσική / Στίχοι: Dandy Wellington, Mike Davis

Εταιρεία: Dandy Wellington

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Αντλώντας έμπνευση από την εποχή της Big Band Jazz, ο Dandy Wellington και το συγκρότημά του έχουν πάρει τους ήχους της δεκαετίας του ’30 και του ’40 και δημιούργησαν ένα “νέο-retro” μουσικό κόσμο που συνδυάζεται πάντα με το αντίστοιχο, καλοντυμένο τους στυλ. Με ένα πάθος για τα σκοτεινά τραγούδια που εμπίπτουν στην παραδοσιακή jazz και swing, από τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου εκείνης της εποχής, μέχρι την μουσική άνθηση της Νέας Ορλεάνης, ο Dandy Wellington έχει συγκεντρώσει έναν κατάλογο μουσικής που επικαλείται μια ατμόσφαιρα ασυνήθιστου και ταυτόχρονα “εκτός τόπου και -κυρίως- χρόνου” χαρακτήρα.

Το 2015 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους E.P. με τίτλο “Harlem Rhythm” που ξεχώρισε κατευθείαν στους κόλπους του είδους καθώς από πιο πριν, το συγκρότημα είχε ήδη τραβήξει τα βλέμματα των θαυμαστών από τις ζωντανές εμφανίσεις τους στα πιο σικάτα μαγαζιά των Η.Π.Α.

Μέσα στο 2018, ο Dandy Wellington επέστρεψε μαζί με την μπάντα του και μας παρουσίασε μια νέα διασκευή στο κλασσικό τραγούδι του Irving Berlin, “Isn’t This A Lovely Day (To Be Caught In The Rain)” που κυκλοφόρησε το 1935 μέσα από την ταινία “Top Hat”. Τώρα επανέρχεται με το ολοκαίνουριο τραγούδι του -το πρώτο για το 2019- με τίτλο “Pie and Coffee and You”, το οποίο έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Mike Davis.

Dandy Wellington & His Band - Pie and Coffee and You

Back To Top