skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Danny Goffey – Ancient Text

O Danny Goffey των Supergrass κυκλοφορεί το νέο του single “Ancient Text”!

Τίτλος τραγουδιού: “Ancient Text”

Καλλιτέχνης: Danny Goffey

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 16 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Το «Ancient Text» προκαλεί έντονα αυτό που περιγράφει ο Danny Goffey ως “ξεπερασμένους κανόνες συμπεριφοράς” των αντιμαχόμενων θρησκειών ανά τον κόσμο. Βασισμένο επάνω σε ένα βροντερό riff που ξεχειλίζει από τη ζωντάνια και την αμεσότητα της μουσικής του Danny, αποπνέει μια νέα, σύγχρονη αίσθηση, ενώ το single ενσαρκώνει ταυτόχρονα το zeitgeist που αναζητά μια πιο ανεκτική κοινωνία μέσα από τον συνεχώς αναπτυσσόμενο κόσμο. Τη συμπαραγωγή στο τραγούδι ανέλαβε, ο συνεργάτης του από το The Distillery στο Somerset, Simon Byrt.

Μιλώντας για το τραγούδι, ο Danny δήλωσε: “Η έμπνευση πίσω από το ‘Ancient Text’ είναι γύρω μας, στα νέα κάθε μέρα. Είναι αναπόφευκτο. Κάθε μέρα ένα τρομερό συμβάν γίνεται στο όνομα της θρησκείας και είναι λυπηρό όταν αθώοι άνθρωποι παγιδεύονται σε αυτή την καταστροφή. Παρατήστε το Αρχαίο Κείμενο”.

Γνωστότερος ως drummer και τραγουδοποιός του βρετανικού συγκροτήματος των Supergrass, ο Danny Goffey και η επιρροή του από τη βρετανική ροκ μουσική συμπεριλαμβάνει καλλιτέχνες όπως τους Muse και τους Stereophonics. Το ντεμπούτο του solo album, “Take Your Jacket Off & Get Into It”, κυκλοφόρησε to 2015, περιλαμβάνοντας συνεργασίες με τον Drew McConnell των Babyshambles και με τον Louis Eliot των Rialto ενώ ταυτόχρονα κέρδισε τεράστια αναγνώριση από τα NME, Q και UNCUT.

Danny Goffey - Ancient Text

Back To Top