skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Daughtry – Death of Me

Οι Daughtry αναφέρονται στα υπαρξιακά τους ζητήματα μέσα από το νέο τους τραγούδι “Death of Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Death of Me”

Καλλιτέχνης: Daughtry

Μουσική / Στίχοι: Chris Daughtry, Scott Stevens

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: “Cage to Rattle”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 27 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Πέρα από το σκληροπυρηνικό, μουσικό μέρος της δουλειάς τους, οι Daughtry μεγάλη βάση δίνουν και στην στιχουργία των τραγουδιών τους. Συνήθως βαδίζουν «παραμάσχαλα» με το συναίσθημα, γεγονός που έχει κεντρίσει την προσοχή του κοινού και είναι και ο λόγος της ανταπόκρισής του. Αυτή τη φορά, οι Daughtry παρέμειναν πιστοί σε όλα τα παραπάνω στοιχεία και μοιράζονται μαζί μας το ολοκαίνουριο τραγούδι τους, “Death of Me”.

Μία μελωδική μπαλάντα είναι ο δίαυλος για να εκφράσει το συγκρότημα τα ανάμεικτα συναισθήματά του περί ζωής και θανάτου. Πιο συγκεκριμένα πραγματεύονται το γεγονός ότι λόγω της κατήφειας των καιρών έχει χαθεί κάθε νόημα και όρεξη για ζωή και αυτό είναι που στην ουσία πρέπει να αλλάξουμε, ώστε να μπορέσουμε να «αναπνεύσουμε» ξανά.

Το “Death of Me” σε μουσική και στίχους των Chris Daughtry και Scott Stevens κυκλοφόρησε στις 19 Ιουνίου και αποτελεί ένα από τα promotional singles του επερχόμενου και πολυαναμενόμενου, πέμπτου δίσκου του συγκροτήματος, με τίτλο “Cage to Rattle”. Ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου έχει οριστεί η 27η Ιουλίου της χρονιάς που διανύουμε και η διανομή του θα πραγματοποιηθεί μέσω της RCA Records. Ήδη από το εν λόγω album έχουμε απολαύσει το lead single, “Deep End”, αλλά και τα τραγούδιαBackbone καιWhite Flag.

Daughtry - Death of Me

Back To Top