skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | David Crosby – Sell Me A Diamond

Ο David Crosby κυκλοφόρησε τον ονειρικό “Sell Me A Diamond” από τον επερχόμενο δίσκο του “Sky Trais”.

Τίτλος τραγουδιού: “Sell Me A Diamond”

Καλλιτέχνης: David Crosby

Μουσική / Στίχοι: David Crosby, James Taymond

Από το album: “Sky Trails”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Byrds, αλλά και των Crosby, Stills & Nash, David Crosby, μετά την δυναμική του επιστροφή στο προσκήνιο της μουσικής βιομηχανίας το 2014, ετοιμάζει το νέο του album. Το 1993, ο Crosby κυκλοφόρησε το album “Thousand Roads” κι έντεκα χρόνια μετά επέστρεψε με τον δίσκο “Croz”. Αυτή τη φορά, ο folk rock τραγουδιστής με τις τόσες διακρίσεις, αλλά και τις πάμπολλες δημιουργίες μας συστήνει τον δίσκο του “Sky Trails”.

Το “Sky Trails” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου και αποτελεί το follow-up του περσινού (2016) “Lighthouse”. Με σκοπό, λοιπόν, να μας εισάγει στο νέο του δημιούργημα, ο Crosby κυκλοφόρησε ψηφιακά το “Sell Me A Diamond”. Ένα ονειρικό και δυναμικό τραγούδι μέσα από το οποίο επιχειρεί να βρει μία αίσθηση γαλήνης, την οποία μεταφέρει και σε εμάς. Η μουσική σύνθεση του τραγουδιού παρουσιάζει μία σταθερή πορεία με χτυπήματα τυμπάνων, αλλά και ένα απόλυτα συντονισμένο πιάνο να ακολουθεί τον ρυθμό του.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του ίδιου του ερμηνευτή σε συνεργασία με τον γιο του, James Raymond, ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή του. Πριν από την κυκλοφορία του “Sell Me A Diamond”, ο Crosby είχε παρουσιάσει στην εκπομπή The Tonight Show ακόμα ένα τραγούδι από τον δίσκο “Sky Trails”, με τίτλο “She’s Got To Be Somewhere”.

David Crosby - Sell Me A Diamond

Back To Top