skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Devon Baldwin – Used to Be

Γνωρίστε την Devon Baldwin μέσα από το νέο της τραγούδι, “Used to Be”!

Τίτλος τραγουδιού“Used to Be”

Καλλιτέχνης: Devon Baldwin

Μουσική / Στίχοι: Devon Baldwin

Εταιρεία: –

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 21 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Μπορεί οι πληροφορίες για την Devon Baldwin να είναι φειδωλές, ακούγοντας όμως το προσωπικό της υλικό δεν χρειάζονται παραπάνω πράγματα για να ξεχωρίσει. Ούσα ενεργή στο μουσικό προσκήνιο από το 2013, η πανέμορφη Baldwin έχει μοιραστεί με το κοινό ορισμένα ανεξάρτητα singles, με το πιο γνωστό της να είναι το “Someone New”, μία εύρυθμη, pop-rock δημιουργία βασισμένη σε δύο χωρισμούς της.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, στη ίδια θεματική, η Devon Baldwin ανοίγει για ακόμα μία φορά την καρδιά της και με τα πιο βαθιά της συναισθήματα απευθύνεται στον πρώην της και αναφέρεται σε όλα όσα ήταν η ίδια όταν ήταν μαζί του. Όλα αυτά συνοψίζονται σε μία ιστορία και μελοποιούνται για χάρη του νέου τραγουδιού της “Used to Be”. Η νοσταλγία της Baldwin για την προηγούμενη σχέση της έφεραν στη δημοσιότητα στις 21 Δεκεμβρίου τη συγκεκριμένη μπαλάντα, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει η ίδια η ερμηνεύτρια.

Η αριστοκρατική της παρουσία σε μαγεύει, ενώ η ίδια παραμένει προσιτή στο κοινό της. Τα social media θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα από τα αγαπημένα της μέσα επικοινωνίας, μιας και η ίδια δεν διστάζει να ενημερώνει μέσα από αυτά για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Devon Baldwin - Used to Be

Back To Top