skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dido – Still On My Mind

Το νέο τραγούδι της Dido είναι εδώ κι έχει τίτλο “Still On My Mind”!

Τίτλος τραγουδιού: “Still On My Mind

Καλλιτέχνης: Dido

Μουσική / Στίχοι: Dido Armstrong, Ryan Laubscher

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το EP: “Still On My Mind”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Ακόμα μία μελωδική κι ατμοσφαιρική δημιουργία ήρθε από την Dido με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία του νέου της LP με τίτλο “Still On My Mind”. Έπειτα από το Give You Up, αλλά και το Chances, η Βρετανίδα τραγουδίστρια επέστρεψε με το ομότιτλο με τον δίσκο τραγούδι της την 1η Μαρτίου. Το single “Still On My Mind” αποτελεί μία μπαλάντα με electro – pop στοιχεία βασισμένα στο γνώριμο, μουσικό ύφος της.

Στις 8 Μαρτίου, λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της LP μέσω της BMG Rights Management και σε αυτό περιλαμβάνονται συνολικά δώδεκα τραγούδια. Τα περισσότερα από αυτά έχουν επιρροές από χώρο της hip hop και folk μουσικής, ενώ δεν λείπουν αναφορές από το είδος της dance κι electro μουσικής. Η παραγωγή του δίσκου φέρει την υπογραφή της ίδιας της ερμηνεύτριας, σε συνεργασία με τον αδερφό της Rollo. Όπως μάλιστα δήλωσε, ήθελε να κάνει δίσκο μόνο εάν ήταν μαζί του, ενώ όσον αφορά την διαδικασία ηχογράφησης, την χαρακτήρισε ως μία μαγική εμπειρία.

Η μουσική της Dido είναι εύπεπτη και πλέον γνώριμη στο παγκόσμιο κοινό, χάρη στο “White Flag” που κυκλοφόρησε πριν από χρόνια και συγκεκριμένα το 2003. Το τραγούδι αυτό αναδείχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα ‘πλατινένιο’ και ‘χρυσό’ σε αρκετές χώρες του κόσμου.

Dido – Still On My Mind

Back To Top