skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dita Von Teese – Rendez-vous

Η Αμερικανίδα χορεύτρια του burlesque κάνει το ντεμπούτο της στον χώρο της μουσικής δισκογραφίας!

Τίτλος τραγουδιού«Rendez-vous»

Καλλιτέχνης: Dita Von Teese

Μουσική / Στίχοι: Sebastien Tellier, Dean de La Richardière

Από το album: «Dita Von Teese»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : Φεβρουάριος 2018

Art-Cover:

Έκπληξη αποτελεί το νέο single που μόλις κυκλοφόρησε από τη Dita Von Teese, το απόλυτο beauty icon, που αποφάσισε να λανσάρει ένα νέο ξεκίνημα με τη κυκλοφορία ενός μουσικού album σε συνεργασία με τον Sebastien Tellier.

Το «Rendez-vous» που μόλις κυκλοφόρησε μας δίνει μια γεύση από το επερχόμενο δισκογραφικό της εγχείρημα, που θα έχει τίτλο «Dita Von Teese» και λέγεται πως θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Φλεβάρη του 2018 από τη Record Makers. Τη παραγωγή του ανέλαβε ο πολυτάλαντος Sebastien Tellier, μουσικός από τη Γαλλία, που προσέγγισε ο ίδιος κατευθείαν τη Von Teese για το συγκεκριμένο project, μιας και είναι -κατά τα λεγόμενά του- η μούσα του.

Όπως δήλωσε:

«Όταν είδα τη Dita να χορεύει στον ρυθμό ενός τραγουδιού που είχα γράψει για αυτή, είχα το αίσθημα ότι η εμφάνισή της και ο χαρακτήρας της θα ταίριαζαν απόλυτα με τη μουσική μου και έτσι ξεκίνησα να συνθέτω μόνο για αυτήν. Όταν νομίζεις πως τελικά διαπέρασες το μυστήριο της Dita, αποδεικνύεται πως είναι περισσότερο από ποτέ ένα ονειρικό πλάσμα, εντελώς απροσπέλαστο.»

Αντίστοιχα η Von Teese προσθέτει:

«Δεν είμαι επαγγελματίας τραγουδίστρια. Στην πραγματικότητα, είμαι αρκετά ανήσυχη σχετικά με την ηχογράφηση της φωνής μου. Όμως, με εξιτάρει να δοκιμάζω πράγματα που δεν είναι στο στοιχείο μου. Όταν ερμήνευσα για πρώτη φορά στο CrazyHorseστο Παρίσι, προσκάλεσα τον Sebastien γιατί ήμουν μεγάλη fan, χωρίς να τολμώ να φανταστώ πως κάποια μέρα θα συνέθετε ένα ολόκληρο album μόνο για μένα».
Τη στιχουργία του «Rendez-vous» ανέλαβε η σύντροφος του Tellier, Deande La Richardière, που σχολιάζει πως το συγκεκριμένο τραγούδι «μιλά για μια γυναίκα που παίρνει τον έλεγχο της ελευθερίας της και της επιθυμίας της για απολαύσεις.»

Τέλος, να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Von Teese έχει ασχοληθεί με τον χώρο αυτό, μιας και προηγουμένως είχε συνεργαστεί με τον πρώην σύζυγό της, Marilyn Manson, όπως και με τους Die Antwoord και Monarchy.

Dita Von Teese - Rendez-vous

Back To Top