skip to Main Content

Νέο τραγούδι | DJ Khaled feat. Beyonce & Jay Z – Shining

Μία αποτυχία στα Grammy κατέληξε σε μία μεγάλη συνεργασία.

Τίτλος τραγουδιού: “Shining”

Καλλιτέχνης: DJ Khaled feat. Beyonce & Jay Z

Μουσική / Στίχοι: PARTYNEXTDOOR

Από το album: “Grateful”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 2017

Art-Cover:

Μπορεί ο DJ Khaled να ήταν ένας από τους επιλαχόντες για την απόκτηση του βραβείου Grammy στην κατηγορία “Best Rap Album” για το ένατο album του “Major Key”, η νίκη όμως κατέληξε να είναι του Chance the Rapper με το “Coloring Book”. Χωρίς αυτό να τον κάνει να το βάλει κάτω, πήρε την αντίθετη κατεύθυνση κι έδειξε το μεγαλείο του πραγματοποιώντας μία μεγάλη συνεργασία για ακόμα μία φορά.

Με το τραγούδι “Shining” ο DJ Khaled έλαμψε παρασύροντας μαζί του τον συχνό συνεργάτη του Jay Z και την πολυβραβευμένη (και κατά πολύ ηττημένη, βλ. Grammy Awards 2017) Beyoncé. Το εν λόγω τραγούδι, κινούμενο στον R&B ρυθμό που μας έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί το lead single για το επερχόμενο και δέκατο album του DJ Khaled, με τίτλο “Grateful”. Η Queen Bey κρατάει τα ηνία, ενώ ο Jay Z συμπράττουν εξαιρετικά στη μεταξύ τους συνεργασία.

Φαίνεται πως το “Shining” κάνει καλά την δουλειά του, μιας και τα “χτυπήματα” που έχει σημειώσει στο YouTube λίγα δεν τα λες. Έχουν ξεπεράσει τα 400.000 και συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

“Shining”, λοιπόν, και αφήνουμε πίσω κάθε ήττα…

DJ Khaled feat. Beyonce & Jay Z – Shining

Back To Top