skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | DREAMS – Young Minds

Οι DREAMS μοιράζονται μαζί μας ακόμα ένα σκληροπυρηνικό τραγούδι τους, με τίτλο “Young Minds”

Τίτλος τραγουδιού“Young Minds”

Καλλιτέχνης: DREAMS

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Universal Music Australia Pty

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 23 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Οι DREAMS προειδοποιούν όσοι είναι ευεπηρέαστοι από τις γρήγορες εναλλαγές του φωτός να μην παρακολουθήσουν το video clip για το “Silence”. Και όπου DREAMS βάλε τους Luke Steele των Empire of the Sun και Daniel Johns των Silverchair, οι οποίοι αποτελούν βασικά μέλη των συγκροτημάτων στα οποία βρίσκονται και βρίσκονταν (ο Daniel Johns δεν αποτελεί πλέον μέλος των Silverchair), αλλά παράλληλα επιδίωξαν να σχηματίσουν τον δικό τους μουσικό παράδεισο, ο οποίος ακούει στο όνομα DREAMS και χαρακτηριστικό του είναι τα ηλεκτρονικά ηχοχρώματα.

Παράλληλα, λοιπόν, με την παρθενική επί σκηνής τους εμφάνιση στο φετινό Coachella, οι DREAMS κυκλοφόρησαν το δεύτερο σε σειρά τραγούδι τους, με τίτλο “Silence”. Έχοντας ήδη, λοιπόν, προϊδεάσει το κοινό για την σουρεαλιστική μουσική τους πρόταση μέσω του πρώτου τους single “No One Defeats Us”, αλλά και με το “Silence” που ήρθε στη συνέχεια, το electro συγκρότημα είναι ξανά κοντά μας για να μας συστήσει ένα ιδιαίτερο τραγούδι τους. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Young Minds”, που κυκλοφόρησε στις 23 Αυγούστου από την Universal Music Australia Pty.

Εύρυθμο, ανεβαστικό, με electro ηχοχρώματα και metal στοιχεία, το “Young Minds” είναι εδώ για να ρίξει λίγο φως στο σκοτάδι μας και να μας απομακρύνει από κάθε είδους προκαταλήψεις.

DREAMS - Young Minds

Back To Top