skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | dvsn – Think About Me

Οι dvsn στέλνουν ένα μήνυμα στους πρώην.

Τίτλος τραγουδιού: “Think About Me

Καλλιτέχνης: dvsn

Μουσική / Στίχοι: Nineteen85

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 5 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Οι dvsn (ή αλλιώς division) είναι ένα duo από τον Καναδά, το οποίο αποτελείται από τους Daniel Daley και τον παραγωγό Nineteen85 (κατά κόσμον Anthony Paul Jefferies). Το ανερχόμενο δίδυμο, το οποίο έχει ήδη μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Sept. 5th”, έχει τραβήξει τα βλέμματα.

Το group, μετά από τέσσερα singles που κυκλοφόρησαν για το ντεμπούτο δίσκο τους, έχει καταφέρει να μπει δυναμικά στο χώρο της βιομηχανίας. Το 2016, οι dvsn συνεργάστηκαν με τον παγκοσμίως – γνωστό rapper Drake για το τραγούδι “Faithful”, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο album “Views”.

Ένα χρόνο μετά, το δίδυμο κυκλοφορεί το νέο τους single. Το “Think About Me”, που είναι και ο τίτλος, είναι ένα εναλλακτικό – ερωτικό R&B τραγούδι με soft ρυθμούς. Την παραγωγή του ανέλαβε ο Nineteen85.

Το εν λόγω τραγούδι, ο Daniel ερμηνεύει για την πρώην κοπέλα του, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να μείνουν έστω και ως φίλοι. Ο ίδιος ελπίζει ότι η γυναίκα αυτή θα εξακολουθεί να τον σκέφτεται, ενώ ο ίδιος θεωρεί ότι δε θα βρεθεί άλλος σαν αυτόν στο πλευρό της. Όπως ανάρτησαν οι dvsn στο Twitter λογαριασμό τους, είναι ένα “μήνυμα στους πρώην”.

dvsn - Think About Me

Back To Top