skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Emma Bunton – Too Many Teardrops

Η Emma Bunton των Spice Girls επιστρέφει δισκογραφικά μετά από 13 χρόνια απουσίας.

Τίτλος τραγουδιού“Too Many Teardrops”

Καλλιτέχνης: Emma Bunton 

Μουσική / Στίχοι: Emma Bunton, Patrick Mascall, Paul Barry

Εταιρεία: BMG

Από το LP: “My Happy Place”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 12 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Η Emma Bunton έγινε γνωστή ως “Baby Spice” μέσα από το επιτυχημένο girl-band των Spice Girls κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90. Μετά την διάλυση τους ακολούθησε μια αξιόλογη solo καριέρα με τελευταίο της album το “Life in Mono” του 2006. 13 χρόνια μετά ανακοινώνει το νέο της δισκογραφικό εγχείρημα με τίτλο “My Happy Place” που αναμένεται στις 12 Απριλίου.

Το δίσκο προλογίζει το τραγούδι “Baby Please Don’t Stop” και είναι το ένα από τα δύο πρωτότυπα τραγούδια του δίσκου της Bunton ενώ τα υπόλοιπα θα είναι διασκευές/επανεκτελέσεις παλιότερων επιτυχιών. Το δεύτερο πρωτότυπο τραγούδι έχει τίτλο “Too Many Teardrops”, και είναι ταυτόχρονα το δεύτερο δείγμα από από το album. Η Bunton υπογράφει τους και τη μουσική και στα δύο τραγούδια σε συνεργασία με τουςPatrick Mascall και Paul Barry.

Επίσης ο δίσκος θα περιέχει και ενδιαφέρουσες συνεργασίες με βρετανούς καλλιτέχνες όπως ο Will Young και ο Josh Kumra στα “I Only Want To Be With You” και “Come Away With Me” αντίστοιχα και μια με τον παλιόφιλο της, Robbie Williams σε μια ακόμα διασκευή του πασίγνωστου “2 Become 1” των Spice Girls.

«Ο λόγος που ονόμασα το album “My Happy Place” είναι γιατί ο χώρος που νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη είναι με την οικογένεια μου, με τους φίλους μου, το να ακούς μουσική και το να είσαι studio. Όλα αυτά τα πράγματα συνέβαλαν σε αυτό το album. Κατά την ηχογράφηση του, ήρθαν στο studio τα παιδιά μου, οι φίλοι μου, η μητέρα μου η οποία άκουγε το κάθε τραγούδι ξανά και ξανά. Όταν βρίσκομαι στο studio είμαι τόσο χαρούμενη”, δήλωσε η ίδια σχετικά με το δίσκο αυτό.

Emma Bunton - Too Many Teardrops

Back To Top