skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | EPICA – Crimson Bow and Arrow

Οι EPICA ετοίμασαν για εμάς ένα δυναμικό comeback!

Τίτλος τραγουδιού“Crimson Bow and Arrow”

Καλλιτέχνης: EPICA

Μουσική / Στίχοι: Mark Jansen

Εταιρεία: Nuclear Blast Records

Από το EP: “Epica Vs. Attack On Titan”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP: 20 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Έχοντας προσφάτως κυκλοφορήσει το πρώτο live video τους μετά από καιρό, για το τραγούδι “Universal Death Squad” που για χάρη της 100ης ζωντανής τους εμφάνισης μετονόμασαν σε “Universal Love Squad”, οι EPICA ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου EP τους. Το νέο τους δισκογραφικό εγχείρημα έχει τίτλο “Epica VS Attack on Titan Songs” και ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί η 20η Ιούλη της χρονιάς που διανύουμε.

Η ηχογράφηση του EP ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2017 στα Sandlane Recording Facilities από τον Joost Van Den Broek, ενώ για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως τα πρωτότυπα τραγούδια, που είναι επηρεασμένα από την μουσική των EPICA, έχει συνθέσει ο Revo από την δημοφιλή, Ιαπωνική μπάντα, Linked Horizon.

Τον προπομπό, λοιπόν, του προαναφερθέντος EP κυκλοφόρησαν οι EPICA και αυτός έχει τίτλο “Crimson Bow and Arrow”. Το τραγούδι κυκλοφόρησε επίσημα στις 25 Μαΐου μέσω της Nuclear Blust Records. Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στον δίσκο ανέρχονται στα οχτώ και είναι παρμένα από το anime “Attack On Titan”. Η Simone Simons για ακόμα μία φορά δίνει τον καλύτερό της εαυτό στην εκτέλεση κι ερμηνεία του τραγουδιού, ενώ ανεπιφύλακτα προτείνουμε την ακρόαση του δίσκου.

EPICA – Crimson Bow and Arrow

Back To Top