skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | EPICA – Dedicate Your Heart!

Οι EPICA κυκλοφόρησαν ακόμα ένα τραγούδι από το EP τους “ Epica Vs. Attack On Titan”!

Τίτλος τραγουδιού“Dedicate Your Heart!”

Καλλιτέχνης: EPICA

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Nuclear Blast Records

Από το EP: “Epica Vs. Attack On Titan”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP: 20 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Όταν η μουσική βρίσκεται στο απόγειό της αντιλαμβανόμαστε πως οι EPICA είναι στο προσκήνιο και προκαλούν έναν ηχητικό οργασμό με το κάθε όργανο και τους μουσικούς του να ξεδιπλώνουν το αξιοζήλευτο ταλέντο τους. Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, η ορχηστρική ομάδα EPICA έχει κάνει πάλι την εμφάνισή της και ο λόγος είναι η κυκλοφορία ενός EP γεμάτο από διασκευές σε τραγούδια του ίδιου του συγκροτήματος. Αφού πρώτα μας έχουν συστήσει το τραγούδι “Crimson Bow and Arrow”, οι EPICA μοιράζονται μαζί μας το νέο τους “Dedicate Your Heart!”. Μία πεντάλεπτη μουσική σύνθεση, με τα φωνητικά της Simone Simons να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο, όπως πάντα, είναι εδώ για να μας ταξιδέψει σε έναν σκοτεινό και συνάμα παραμυθένιο κόσμο.

Η ηχογράφηση του EP ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2017 στα Sandlane Recording Facilities από τον Joost Van Den Broek, ενώ για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως τα πρωτότυπα τραγούδια, που είναι επηρεασμένα από την μουσική των EPICA, έχει συνθέσει ο Revo από την δημοφιλή, Ιαπωνική μπάντα, Linked Horizon.

Οι διασκευές που έχουν πραγματοποιηθεί στο εν λόγω EP προέρχονται από τραγούδια του anime, “Attack on Titan”. Εξού και ο τίτλος του EP. Η επίσημη κυκλοφορία του πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2017 στην Ιαπωνία και στις 20 Ιουλίου παγκοσμίως.

EPICA – Dedicate Your Heart!

Back To Top