skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Evanescence – Imperfection

Οι Evanescence μας αποκαλύπτουν το νέο τους τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “Imperfection”

Καλλιτέχνης: Evanescence

Μουσική / Στίχοι: Evanescence

Από το album: “Synthesis”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 10 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

“Synthesis” είναι ο τίτλος του νέου επερχόμενου album της αμερικανικής rock μπάντας Evanescence, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2017. Ο David Campbell ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία του μαζί με την Amy Lee και τον παραγωγό William B. Hunt. Το album θα περιλαμβάνει “αναθεωρημένες” versions παλιότερων τραγουδιών του συγκροτήματος, σε ορχηστρική μορφή και στοιχεία μουσικής electronica. Εκτός όμως από τα “μεταμορφωμένα” αυτά τραγούδια, οι Evanescence ηχογράφησαν και δύο ολοκαίνουρια τραγούδια που θα εμπλουτίζουν το “λαμπερό” του tracklist.

Ο προπομπός του album είναι μία καινούρια version του πασίγνωστου τραγουδιού τους “Bring Me To Life (Synthesis)”, η οποία κυκλοφόρησε στις 17 Αυγούστου σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές. To δεύτερο δείγμα του δίσκου δεν είναι κάποια από τις διασκευές των μεγάλων επιτυχιών τους αλλά ένα από τα δύο νέα τους τραγούδια. Το “Imperfection” έκανε την εμφάνισή του στα απανταχού μουσικά μέσα, επιβεβαιώνοντας πως το συγκρότημα παραμένει πιστό στο είδος που τους καθιέρωσε!

Η Amy Lee εξηγεί ότι μέσω αυτού του project, θέλουν να εμβαθύνουν στη μουσική τους και να προσθέσουν ένα “φως” στα τραγούδια τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα εστιάσουν περισσότερο στο συναίσθημα, στα φωνητικά και στη μουσική ιστορία που έχουν δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια.

Evanescence - Imperfection

Back To Top