skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Fasois – Best Times

Ο Τόλης Φασόης επανέρχεται με το νέο του τραγούδι “Best Times”!

Τίτλος τραγουδιού“Best Times”

Καλλιτέχνης: Fasois

Μουσική / Στίχοι: Tolis Fasois

Από το LPdigital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 25 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο γνωστός μουσικός Τόλης Φασόης (ή απλά Fasois αν προτιμάτε), έγινε γνωστός τη δεκαετία του 80 ως “η φωνή των Sharp Ties που σημείωσαν τεράστια επιτυχία εκείνη την περίοδο με το Ska-Pop, “Get That Beat”.

Ο Τόλης Φασόης, επανέρχεται με το νέο του single που έχει τίτλο “Best Times” σε στίχους και μουσική που υπογράφει ο ίδιος. Η παραγωγή του single έγινε στα SCA Studios από τον Theodore Zefkilis και συνοδεύεται από ένα νέο lyric-video που επιμελήθηκε ο George Roumanis.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο popaganda.gr, δήλωσε για την αγγλόφωνη μουσική σκηνή της Ελλάδας: “Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη μουσική στην Ελλάδα οι περισσότερες μπάντες ήταν cover bands. Η αγγλόφωνη σκηνή ήταν στα σπάργανα και επειδή πουλήσαμε εμείς ανοίξαμε τον δρόμο και σε άλλα γκρουπ και οι εταιρίες ασχολήθηκαν μαζί μας. Δεν περιμέναμε να γίνουμε τόσο δημοφιλείς. Εμείς ήμασταν πιτσιρίκια και παίζαμε για να το ευχαριστηθούμε και για να χορέψουν οι φίλοι μας στο club. Βέβαια, είχαμε συνείδηση του ότι θέλαμε να είμαστε πολιτικοποιημένοι/κοινωνικοποιημένοι π.χ. δε θέλαμε σεξιστικά εξώφυλλα. Η δική μου πολιτικοποίηση είχε έρθει λόγω της κατάστασης του απαρχάιντ που είχα ζήσει στη Νότια Αφρική. Δεν μπορούσα να μην πάρω θέση. Δεν μπορείς να μην πάρεις θέση”.

Fasois - Best Times

Back To Top