skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Filthy Friends – Last Chance County

Ακόμα ένα δυναμικό τραγούδι ήρθε από το supergroup Filthy Friends! Απολαύστε ελεύθερα!

Τίτλος τραγουδιού: “Last Chance County”

Καλλιτέχνης: Filthy Friends

Μουσική / Στίχοι: Corin Tucker, Peter Buck

Εταιρεία: N/A

Από το LP: “Emerald Valley”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Για αρχή, εάν δεν γνωρίζεις ποιο είναι το supergroup στο οποίο αναφερόμαστε, διάβασε εδώ!

Στη συνέχεια, οι Filthy Friends είναι ξανά στο προσκήνιο, παρουσιάζοντάς μας το νέο, δυναμικό κι extra rock τραγούδι τους “Last Chance Country”. Το τραγούδι αυτό είναι ο προπομπός της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς ενός supergroup που ήρθε για να αφήσει το δικό του στίγμα στη μουσική βιομηχανία. Ο λόγος γίνεται για το album “Emerald Valley”, η επίσημη πρεμιέρα του οποίο έχει δρομολογηθεί για τις 3 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε. Ακούγοντας την Corin Tucker να τραγουδάει που αισθάνεται ‘κολλημένη’ με την τύχη της και τον Peter Buck να παίζει ‘βιαστικά’ τα κιθαριστικά riffs, αντιλαμβανόμαστε πως κάτι μεγαλειώδες θα έρθει στη συνέχεια.

Πέραν όμως του εν λόγω τραγουδιού, οι Filthy Friends ανακοίνωσαν και τις νέες τους εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, το supergroup αναμένεται να περιοδεύσει κατά τον Μάιο στην Αμερική.

Άξιες αναφοράς είναι και οι δηλώσεις της Tucker στο Rolling Stone: “(Το τραγούδι) έχει να κάνει με μία έφηβη επιβιβασμένη σε ένα λεωφορείο που κινείται σε μία καταθλιπτική, βορειο-ανατολική πόλη στη δεκαετία του

’80, μία εκδοχή του εαυτού μου και της απογοήτευσης που είδα εκεί.”

Όσον αφορά τη δημιουργία του τραγουδιού, δηλαδή του στίχους και τη μουσική του, αυτή τη φορά τα πράγματα ήρθαν κάπως παράδοξα, μιας και η Tucker είχε στα χέρια της τη μουσική, ενώ μαζί με τον Bucks δημιούργησαν τους στίχους του.

Filthy Friends - Last Chance County

Back To Top