skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Fiona Apple – I Can’t Wait To Meet You

Η Fiona Apple παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο ακουστικό τραγούδι, γλυκό και γεμάτο ευαισθησία.

Τίτλος τραγουδιού“I Can’t Wait To Meet You”

Καλλιτέχνης: Fiona Apple

Μουσική / Στίχοι: Thomas Cabaniss, Solangie Jimenez

Από το LP: “Hopes & Dreams: The Lullaby Project”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 20 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Πρόκειται για το νέο «I Can’t Wait To Meet You», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο “Hopes & Dreams: The Lullaby Project”, ο οποίος κυκλοφόρησε πριν λίγες μόλις μέρες, στις 20 Απριλίου.

Πρόκειται για ένα album γεμάτο ποιήματα, που έχουν δημιουργηθεί από τη συνεργασία γυναικών που εγκυμονούν, αλλά και γονείς που μόλις απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τα οποία μετατρέπονται σε τραγούδια-νανουρίσματα, με τη ευγενική συμμετοχή καλλιτεχνών όπως οι Roseanne Cash, Rhiannon Giddens, Natalie Merchant, η ηθοποιός Catherine Zeta-Jones και πολλοί ακόμα. Τη στιχουργία του «I Can’t Wait to Meet You» ανέλαβαν οι Thomas Cabaniss και Solangie Jimenez, με τη φωνή της Jimenez στην αρχή του τραγουδιού, η οποία απευθύνεται στην κόρη της Gabriela που αναμένεται να γεννηθεί σύντομα, σύμφωνα με το Pitchfork.

Φυσικά, τη φωνή της στο τραγούδι χαρίζει η μοναδική Fiona Apple, η οποία έχει αφήσει τους θαυμαστές της να αγωνιούν για το επόμενο δισκογραφικό της βήμα. Τελευταίο album της, το «The Idler Wheel» κυκλοφόρησε το 2012, ενώ από τότε η καλλιτέχνιδα έχει παρουσιάσει κυρίως διασκευές, όπως το «I Got You Babe» των Sonny & Cher και «Can’t Take Me Eyes Off of You» του Frankie Valli, ενώ μόλις τον περασμένο χρόνο ακούσαμε το «Trump’s Nuts Roasting on an Open Fire» και το «Tiny Hand» που αποτέλεσε σύνθημα κατά τη διάρκεια της Γυναικείας Διαμαρτυρίας στη Washington.

Fiona Apple - I Can't Wait To Meet You

Back To Top