skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | FIONA – You Heal My Heart

Η FIONA συστήνει στο κοινό το ολοκαίνουριο τραγούδι της, “You Heal My Heart”, και ανακοινώνει την παρουσίαση του ντεμπούτου δίσκου της, στη ΣΦΙΓΓΑ!

Τίτλος τραγουδιού“You Heal My Heart”

Καλλιτέχνης: FIONA

Μουσική / Στίχοι: Albert Panagiotopoulos, FIONA

Από το LP: “You Heal My Heart”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Έπειτα από την κυκλοφορία του πρώτου της single, “Free”, η Ελληνο-γερμανίδα καλλιτέχνις επέστρεψε με το επόμενο τραγούδι της. Ο λόγος γίνεται για το “You Heal My Heart”, ένα τραγούδι που ‘μιλάει’ απευθείας στην καρδιά του κόσμου και που η μελαγχολική μουσική του Albert Panagiotopoulos και της ίδιας της ερμηνεύτριας διατηρεί μία γαλήνια ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειώσουμε πως πέρα από τα βαθιά φωνητικά της FIONA, στο “You Heal My Heart” ακούμε και την Francesca Xagoraris, η οποία την συνόδευσε και στο πρώτο της τραγούδι.

Η FIONA καταφέρνει μέσα σε ένα μόνο τραγούδι να συνδυάσει το παλιό με το σύγχρονο και απόδειξη αποτελεί η ενορχήστρωση και η παραγωγή του τραγουδιού, την οποία υπογράφει ο Νίκος Αντύπας, γνωστός από την συμμετοχή του στους Socrates. Γεμάτη καινοτομίες, η FIONA ήρθε, λοιπόν, για να μας παρουσιάσει την πρώτη της αγγλόφωνη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά. Αυτή φέρει ως τίτλο “You Heal My Heart” -όπως και το τραγούδι- και η επίσημη παρουσίασή της αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου στη ΣΦΙΓΓΑ στις 21:00.

Ήδη το σύνολο του δίσκου είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Η FIONA μοιράζει τη ζωή της τα τελευταία χρόνια μεταξύ Αθήνας-Λονδίνου. Είναι μια ερμηνεύτρια με σπουδές στο κλασσικό τραγούδι, 15ετή πορεία στην όπερα και επιρροές από την μεγάλη της αγάπη για την blues-rock-soul διεθνή σκηνή.Με τον λονδρέζικο αέρα μιας ροκ ντίβας «επαναστατεί», αφήνοντας την όπερα και αναζητώντας την ελευθερία της έκφρασης. Δεν φοβάται να τσαλακώνεται και με τις ερμηνείες της μας θυμίζει ότι «η μουσική γιατρεύει την ψυχή μας»! (Δελτίο Τύπου)

Σχετικά με την εκδήλωση:

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 στις 21:00

ΣΦΙΓΓΑ: Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής (πεζόδρομος Κιάφας 13)

Τηλ.κρατήσεων: 211-4096149 / 6987844845

Μπύρα/κρασί 8 ευρώ | Ποτό: 10 ευρώ

Είσοδος Ελεύθερη

FIONA – You Heal My Heart

Back To Top