skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Fitz and The Tantrums – Don’t Ever Let Em

Οι Fitz and the Tantrums κυκλοφόρησαν ακόμα ένα single τους, με τίτλο “Don’t Ever Let Em”!

Τίτλος τραγουδιού: “Don’t Ever Let Em”

Καλλιτέχνης: Fitz and the Tantrums

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Elektra Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι Fitz and the Tantrums κυκλοφόρησαν το νέο τους single, με τίτλο “123456”, και είναι ξανά μαζί μας με μία νέα τους δημιουργία. Το τραγούδι που ήρθε τώρα στο προσκήνιο έχει τίτλο “Don’t Ever Let Em” κι αποτελεί μία μελωδική synth-pop / alternative rock δημιουργία. Το εξαμελές συγκρότημα συνεχίζοντας να βρίσκεται στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας Elektra Records, κυκλοφόρησε τόσο το νέο του τραγούδι, όσο και το “123456” ως ανεξάρτητες κυκλοφορίες, χωρίς να γνωστοποιείται η τοποθέτησή τους σε κάποια νέα δισκογραφική δουλειά.

Μπορεί οι πληροφορίες που έχουμε για την πορεία του συγκροτήματος να είναι φειδωλές, ωστόσο αυτό που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας είναι ότι οι Fitz and the Tantrums θα βρίσκονται από τα μέσα Ιουνίου σε περιοδεία. Αυτή θα διαρκέσει ως τα μέσα του Αυγούστου και οι στάσεις που θα πραγματοποιήσει το συγκρότημα θα είναι στις Η.Π.Α.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Fitz and the Tantrums είχαν δύο χρόνια να εμφανιστούν στο μουσικό προσκήνιο, από όταν δηλαδή ολοκλήρωσαν την προώθηση της πιο πρόσφατης δισκογραφικής τους δουλειάς, με τίτλο “Fitz and the Tantrums”. Επρόκειτο για το τρίτο κατά σειρά album τους, το οποίο μάλιστα κατάφερε να ‘ανέβει’ στη Νο.4 θέση των αμερικανικών album charts.

Fitz and The Tantrum – Don’t Ever Let Em

Back To Top