skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Florida Georgia Line – Sittin’ Pretty

Οι Florida Georgia Line μοιράζονται μαζί μας ακόμα ένα νέο τραγούδι τους, με τίτλο “Sittin’ Pretty”!

Τίτλος τραγουδιού“Sittin’ Pretty”

Καλλιτέχνης: Florida Georgia Line

Μουσική / Στίχοι: Michael Hardy, Jake Mitchell, Nick Donley

Εταιρεία: Republic Nashville

Από το EP: “Florida Georgia Line”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP: 1 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

To 2018 οι Florida Georgia Line σηματοδότησαν την επάνοδό τους στο μουσικό προσκήνιο κυκλοφορώντας δύο ολοκαίνουρια, country τραγούδια τους, τα οποία έχουν τίτλο “Simple” και “Colorado”. Λίγο πριν συμπληρώσουν ένα χρόνο μουσικής αποχής, από όταν δηλαδή είχαν κυκλοφορήσει το single τους, “Smooth”, παρμένο από τον δίσκο “Dig Your Roots”, το country duo πήρε τις κιθάρες στα χέρια του κι έβαλε την χαρούμενη διάθεσή του και μας προκάλεσε να τραγουδήσουμε μαζί του. Οι Florida Georgia Line καταφέρνουν να συνδυάσουν τα γνήσια country ηχοχρώματα, με πιο rock πινελιές και να κάνουν μία νέα πρόταση στο ευρύ κοινό.

Έχοντας ολοκληρώσει λοιπόν την προώθηση των δύο αυτών τραγουδιών, το country duo κυκλοφόρησε ακόμα ένα τραγούδι από το πιο πρόσφατο EP του, με τίτλο “Florida Georgia Line”. Το εν λόγω τραγούδι φέρει ως τίτλο “Sittin’ Pretty” κι αποτελεί ακόμα μία εύρυθμη δημιουργία τους, σε rock-country ρυθμό και με τη μουσική και τους στίχους να υπογράφονται από τους Michael Hardy, Jake Mitchell και Nick Donley. Πρόκειται για μία ερωτική δημιουργία, ένα ερωτικό κάλεσμα προς το έτερον ήμισύ σου, με μία δόση κωμικού στοιχείου.

Φαίνεται πως οι Florida Georgia Line είναι στην καλύτερη φάση τους και δεν αποκλείεται να απολαύσουμε από αυτούς ένα νέο δίσκο.

Florida Georgia Line - Sittin' Pretty

Back To Top