skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Fools Garden – iBurn

Οι Fools Garden επιστρέφουν με ένα άκρως συναισθηματικό τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“iBurn”

Καλλιτέχνης: Fools Garden

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “Rise & Fall”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 13 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Tο γερμανικό συγκρότημα Fools Garden, σχηματίστηκε το 1991. Δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο album τους, “Once In A Blue Moon” αλλά η μεγάλη επιτυχία ήρθε με το διάδοχό του, “Dish Of The Day” που περιελάμβανε τον “δυναμίτη” των Ευρωπαϊκών charts “Lemon Tree”.

Έκτοτε το συγκρότημα συνέχισε να μας χαρίζει όμορφα τραγούδια όπως τα: “Wild Days”, “It Can Happen”, “Why Did She Go”, “Suzy” κ.α. που γνώρισαν σχετική ραδιοφωνική επιτυχία αλλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν ποτέ το ρεκόρ του “Lemon Tree”. Με την μπαλάντα “Dreaming”, οι Fools Garden έγιναν γνωστοί και στη Ρωσία ενώ η πιο πρόσφατη προσθήκη στη δισκογραφία τους είναι το album “Flashback” του 2015. Ένα χρόνο αργότερα, οι Fools Garden γιόρτασαν την 25η επέτειό τους.

Στις αρχές του 2018, αναμένεται να κυκλοφορήσει το ενδέκατο studio album τους με τίτλο “Rise and Fall” το οποίο προλογίζει το πρώτο του επίσημο single «iBurn». Οι Gardens συνεχίζουν στο γνώριμο ύφος τους με ένα όμορφο, μελαγχολικό τραγούδι που παρασύρει τον ακροατή σε ένα μαγικό, συναισθηματικό ταξίδι. Το τραγούδι αναφέρεται στο θαύμα της ζωής και τα μεγάλα υπαρξιακά ερωτήματα του καθενός μας.

Fools Garden - iBurn

Back To Top