skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Foster the People – I Love My Friends

Ακόμα ένα τραγούδι από τους Foster the People ήρθε ανάμεσά μας, με τίτλο “I Love My Friends”.

Τίτλος τραγουδιού“I Love My Friends”

Καλλιτέχνης: Foster the People

Μουσική / Στίχοι: Oligee, Josh Abraham, Isom Innis & Mark Foster

Από το album: “Sacred Hearts Club”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 21 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

Οι Mark Foster, Sean Cimino, Isom Innis και Mark Pontius είναι στην πιο δημιουργική τους φάση, καθώς πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του τρίτου ολοκληρωμένου τους δίσκου, με τίτλο Sacred Hearts Club, ο οποίος κυκλοφόρησε επίσημη σε όλα τα δισκοπωλεία στις 21 Ιουλίου 2017. Έχοντας στο ενεργητικό τους επιτυχημένα singles και ζωντανές εμφανίσεις, δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από μία ακόμα δισκογραφική επιτυχία.

Μέχρι στιγμής, το αμερικανικό indie pop συγκρότημα σε συνεργασία με την Columbia Records έχουν φροντίσει να μας δώσει μία πρώτη γεύση από το τι εστί “Sacred Hearts Club”. Έχουμε, λοιπόν, ακούσει ψηφιακά τα τραγούδια Sit Next to Me και Loyal Like Sid & Nancy, τα οποία αποτελούν τα πρώτα singles του δίσκου.

Την σκυτάλη πήρε το θετικότατο τραγούδι “I Love My Friends”, που όπως μπορείτε να αντιληφθείτε αποτελεί μία ωδή στους φίλους. Στο εν λόγω τραγούδι, δεν παρατηρείται καμία psychedelic μουσική αναφορά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα καταλήγει να είναι ένα up-tempo, ευδιάθετο τραγούδι.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Oligee, Josh Abraham, Isom Innis και Mark Foster, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του μέσω των ψηφιακών πλατφορμών έγινε στις 21 Ιουλίου.

Foster The People - I Love My Friends

Back To Top