skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Foster The People – Loyal Like Sid & Nancy

Οι Foster the People μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο single τους “Loyal Like Sid & Nancy”, μέσα από μία διαφορετική μουσική πρόταση.

Τίτλος τραγουδιού: “Loyal Like Sid & Nancy”

Καλλιτέχνης: Foster the People

Μουσική / Στίχοι: ?

Από το album: “Sacred Hearts Club”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 21 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

Τους Foster the People τους μάθαμε τον Μάιο του 2011, όταν κυκλοφόρησαν το debut studio album τους, “Torches”. Μέσα από αυτό αγαπήσαμε το έξι φορές πλατινένιο single τους “Pumped Up Kicks”, αλλά και το “Call It What You Want”. Μπορεί ο δεύτερος δίσκος τους “Supermodel” να μην είχε την ίδια απήχηση που είχε ο πρώτος, ο Mark Foster, όμως, και η μουσική συνοδεία του δεν το βάζουν κάτω κι επιστρέφουν με νέο υλικό, για να μας αποδείξουν ποιοι είναι.

“Sacred Hearts Club” έχει ως τίτλο το τρίτο κατά σειρά album του indie pop συγκροτήματος και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 21 Ιουλίου σε κάθε δυνατή μορφή. Πρόκειται για μία νέα πρόταση στη μουσική βιομηχανία κι αν μπορούμε να κρίνουμε από το πρώτοsingle που κυκλοφόρησαν , με σκοπό την προώθησή του, οι Foster the People αλλάζουν ριζικά τον ήχο τους. Περισσότερο electro, περισσότερα beats και σαν να μην θυμίζει τίποτα από το παρελθοντικό μουσικό ύφος του συγκροτήματος έρχονται να μας παρουσιάσουν το “Loyal Like Sid & Nancy”.

Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε ψηφιακά στις 29 Ιουνίου και συνοδεύτηκε από ένα lyric video. Που πήγαν οι γνωστοί Foster the People; Όπως και να έχουν τα πράγματα, εμείς θα αναμένουμε και τα επόμενα τραγούδια και θα ελπίζουμε σε κάτι που θα μοιάζει λίγο περισσότερο με το εύρυθμο “Pumped Up Kicks”.

Foster The People - Loyal Like Sid & Nancy

Back To Top