skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | G-Eazy – Maximum

O G-Eazy ζει στο έπακρο!

Τίτλος τραγουδιού: “Maximum

Καλλιτέχνης: G-Eazy

Μουσική / Στίχοι: G-Eazy/9th Wonder

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Ο διάσημος Αμερικάνος rapper G – Eazy πρόσφατα κυκλοφόρησε το κοινό του EP με τον Carnage, το οποίο φέρει τον τίτλο “Step Brothers”. Ο γνωστός καλλιτέχνης αφήνει στην άκρη το τελευταίο του project και συνεχίζει να προετοιμάζει πυρετωδώς το καινούριο του δίσκο.

When It’s Dark Out” είναι ο τίτλος του επερχόμενου album του, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέχρι το τέλος του έτους. Ο G – Eazy, όμως, δε θέλει να κρατάει το κοινό του σε αγωνία και έτσι έκανε ένα μικρό δώρο. “Maximum” είναι το καινούριο του τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε στις 23 Μαΐου στο επίσημο SoundCloud λογαριασμό του.

Το “Maximum” είναι σε παραγωγή του 9th Wonder και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Στο νέο του τραγούδι, ο G – Eazy δείχνει έντονα την δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο του Donald Trump, ενώ ο rapper έχει προσθέσει διάφορα κομμάτια στίχων από επιτυχίες του Eminem.

Κατά τη διάρκεια του “Maximum”, ο G – Eazy αλλάζει τον τόνο της φωνής του και μιμείται τη φωνή του Eminem. Στους στίχους ο rapper εκφράζει την επιθυμία του να ζει στο έπακρο, το οποίο το διαπιστώνει κανείς και από τον τίτλο.

G-Eazy - Maximum

Back To Top