skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Gabrielle – Show Me

Η Gabrielle επιστρέφει μετά από 11 χρόνια δισκογραφικής απουσίας με νέο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Show Me”

Καλλιτέχνης: Gabrielle

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: “Under My Skin”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 17 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Σχεδόν 25 χρόνια πριν, η βρετανίδα τραγουδίστρια Gabrielle κατέκτησε τα απανταχού charts με την μεγάλη της επιτυχία “Dreams”. Ένα τραγούδι που είναι αναμφισβήτητα -και αβίαστα- ένα από τα αγαπημένα όλων μέχρι και σήμερα. Πρόσφατα η Gabrielle ανακοίνωσε τη δισκογραφική της επιστροφή με το ολοκαίνουριο τραγούδι της “Show Me” που σηματοδοτεί την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου με τίτλο “Under My Skin”. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο single του που έρχεται έντεκα χρόνια μετά από την κυκλοφορία του LP, “Always” (2007).

Το τραγούδι δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Ελληνοκυπριακής καταγωγής και βραβευμένο με Grammy παραγωγό Steve Chrisanthou. Η Gabrielle δήλωσε σχετικά με το “Show Me”: “Νιώθω σαν να είμαι εγώ, είναι η κλασική Gabrielle και μου αρέσει”. Παρουσιάζοντας τα ευαίσθητα και συνάμα αισθαντικά φωνητικά της, είναι απλά το τέλειο track για ένα θαυμάσιο comeback.

Ανάμεσα στις μεγάλες επιτυχίες της συγκαταλέγονται και τα τραγούδια: “Give Me a Little More Time”, “Going Nowhere”, “Walk On By”, “Rise”, “Out of Reach” και η αξέχαστη συνεργασία της με τους East 17 στο τραγούδι “If I Ever”!

Gabrielle - Show Me

Back To Top