skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Galantis – Rich Boy

Οι Galantis κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Rich Boy”!

Τίτλος τραγουδιού“Rich Boy”

Καλλιτέχνης: Galantis

Μουσική / Στίχοι: Chiara Hunter, Linus Eklöw, Henrik Jonback, Jimmy “Svidden” Koitzsch, Karen Poole, Fridolin Walcher

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Ο Christian Karlsson και ο Linus Eklöw από τη Σουηδία, γνωστοί ως Galantis, μετά την κατάκτηση της κορυφής στα παγκόσμια charts με το “Runaway (U and I)” επιστρέφουν στο μουσικό προσκήνιο. Το δίδυμο που χαρίζει αμέτρητες επιτυχίες, έχει συνεργαστεί ο καθένας ξεχωριστά με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, ο Karlsson με τη Britney Spears για το “Toxic” και ο Eklöw με το όνομα Style of Eye συμμετείχε στο τραγούδι “I Love It” το 2012.

Στις 17 Φεβρουαρίου, οι Galantis κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι, με τίτλο “Rich Boy”, το οποίο είναι προάγγελος της νέας τους ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς. Το καινούριο τους single είναι ένα ευδιάθετο electro-pop τραγούδι με αρκετά dance και EDM στοιχεία. Στα φωνητικά του “Rich Boy” συμμετέχει η Chiara Hunter, η οποία έγραψε τους στίχους μαζί με τους Linus Eklöw, Henrik Jonback, Jimmy “Svidden” Koitzsch, Karen Poole και Fridolin Walcher.

Το “Rich Boy” είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα, μουσικές πλατφόρμες (Apple Music, Spotify κ.ά) και κυκλοφορεί από τη Atlantic Records και Cobalt Music.

Galantis – Rich Boy

Back To Top