skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | George Ezra – Pretty Shining People

Ο George Ezra επιστρέφει με ένα από τα πιο αισιόδοξα τραγούδια του επερχόμενου δίσκου του!

Τίτλος τραγουδιού“Pretty Shining People”

Καλλιτέχνης: George Ezra

Μουσική / Στίχοι: George Ezra

Από το album: «Staying At Tamara’s»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο George Ezra κυκλοφόρησε το “Pretty Shining People”, ένα ακόμα τραγούδι που προμηνύει τον δεύτερο κατά σειρά album του “Staying At Tamara’s”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Το κομψό αυτό τραγούδι προσφέρει ένα από τα πιο ένδοξα και δυνατά ρεφρέν που έγραψε ποτέ ο Ezra και ακολουθεί την κυκλοφορία του «Paradise», που κυκλοφόρησε πριν από ένα περίπου μήνα και το “Don’t Matter Now”, το οποίο κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι.

Το τραγούδι, συνοδεύεται από ένα έξυπνο lyric-video, στο οποίο ο George Ezra ερμηνεύει το “Pretty Shining People” μέσα από ένα karaoke σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου δεν φαίνεται να προσελκύει το μεγαλύτερο κοινό. Το σενάριο αυτό, ωστόσο, είναι μακρυά από την πραγματικότητα, καθώς κάθε μέρα ξετυλίγεται η επερχόμενη βρετανική του περιοδεία, στην οποία προστίθενται όλο και περισσότερες στάσεις και πρόκειται να ξεκινήσει αμέσως μετά την κυκλοφορία του “Staying At Tamara’s” στις 23 Μαρτίου.

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή του ίδιου του Ezra στους στίχους και τη μουσική και αναφέρεται στην ενότητα και στο πως “ο κόσμος μπορεί να γίνει ένας πραγματικά όμορφος τόπος όταν υπάρχει αγάπη”! Ένα εύκολο τραγούδι με απόλυτα θετικό μήνυμα που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο!

George Ezra - Pretty Shining People

Back To Top