skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | George Ezra – Shotgun

Ο George Ezra μας βάζει σε καλοκαιρινή διάθεση με το νέο του τραγούδι “Shotgun” μέσα από τον δίσκο που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο, “Staying at Tamara’s”!

Τίτλος τραγουδιού“Shotgun”

Καλλιτέχνης: George Ezra

Μουσική / Στίχοι: Joel Pott, George Ezra

Από το LP: “Staying at Tamara’s”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 23 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ένα εντυπωσιακό lyric video κυκλοφόρησε ο George Ezra για χάρη του νέου του τραγουδιού, “Shotgun”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου, δηλαδή μία ημέρα πριν από την κυκλοφορία της δεύτερης ολοκληρωμένης δισκογραφικής του δουλειάς, “Staying at Tamara’s”. Εύρυθμο, καλοκαιρινό και με χαρούμενη διάθεση το “Shotgun” συνοδεύετε από το πορτραίτο του George Ezra σε διάφορες φάσεις της καθημερινότητάς του, μερικές από τις οποίες είναι όταν βρίσκεται στο πάρκο, όταν τρώει παγωτό και όταν κάνει βαρκάδα στα κανάλια διάφορων χωρών. Το εν λόγω lyric video θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως video clip καθώς οι λήψεις του είναι ακριβείς και άκρως επαγγελματικές.

Από τον Απρίλιο του 2017 είχε ανακοινωθεί μία “top secret” περιοδεία στην Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία περιοδεία, όπου ο Ezra παρουσίασε το νέο του υλικό. Πέρα από την καριέρα του στην μουσική, ο Ezra στις 12 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε και το πρώτο επεισόδιο της σειράς “George Ezra & Friends”, όπου επί 45 λεπτά συνομιλεί με άλλους καλλιτέχνες διατηρώντας τον ρόλο του τηλεπαρουσιαστή.

Ήδη από τον νέο του δίσκο έχουμε απολαύσει τραγούδια, όπως τα “Saviour”, “Hold My Girl”, “Pretty Shining People”, “Paradise” και “Don’t Matter Now”.

George Ezra – Shotgun

Back To Top