skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Gorillaz feat. Lil Simz – Garage Palace

Οι Gorillaz επιστρέφουν σε συνεργασία με τη Lil Simz με ένα νέο τραγούδι που μιλά για το αίσθημα της αδυναμίας!

Τίτλος τραγουδιού«Garage Palace»

Καλλιτέχνης: Gorillaz feat. Lil Simz

Μουσική / Στίχοι: Damon Albarn, Little Simz

Από το album: «Humanz»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Το virtual συγκρότημα από την Αγγλία επέστρεψε στον χώρο της δισκογραφίας ύστερα από εφτά ολόκληρα χρόνια. Ο προηγούμενος δίσκος τους «The Fall» κυκλοφόρησε το 2010, λαμβάνοντας τις καλύτερες κριτικές. Τώρα, λοιπόν, άλλο ένα δισκογραφικό εγχείρημα με τίτλο «Humanz» ήρθε να τραβήξει πάλι την προσοχή του κοινού, με δυνατές επιτυχίες και συνεργασίες που ήδη έχουν ξεχωρίσει.

Το «Humanz» είναι το πέμπτο κατά σειρά album του συγκροτήματος, κυκλοφορεί από τη Parlophone και Warner Bros. Records και αποτελεί παραγωγή των Gorillaz, The Twilite Tone και Remi Kabaka Jr. Περιλαμβάνει συνεργασίες με διάφορους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των: Grace Jones, Kali Uchis, Vince Staples, Popcaan, D.R.A.M., Anthony Hamilton, De La Soul, Danny Brown, Kelela, Mavis Staples, Pusha T και Benjamin Clementine.

Το «Garage Palace» αποτελεί τραγούδι του δίσκου, που μιλά για την αδυναμία ενός ατόμου και το αίσθημα του να είσαι κάπου εγκλωβισμένος. Οι Gorillaz ερμηνεύουν σε συνεργασία με τη Lil Simz, τη Βρετανίδα rapper, τραγουδίστρια και ηθοποιό, η οποία βρέθηκε και στο opening tour με τίτλο ‘Humanz’, που ξεκίνησαν οι Gorillaz από τις 8 Ιουλίου 2017 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 30 Μαρτίου 2018, με σκοπό την προώθηση του νέου τους ομότιτλου δίσκου. Στάσεις της περιοδείας τους περιλαμβάνουν χώρες σε όλο τον κόσμο, από Βόρεια και Νότια Αμερική, μέχρι Ασία και Ευρώπη. Η Lil Simz θα βρίσκεται σε πολλές από αυτές τις εμφανίσεις τους.

Gorillaz feat. Lil Simz - Garage Palace

Back To Top