skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Grace VanderWaal – Hideaway (from “Wonder Park” O.S.T.)

Η Grace VanderWaal συνδράμει με το “Hideaway” στο επίσημο soundtrack της 3D animated ταινίας “Wonder Park”!

Τίτλος τραγουδιού“Hideaway”

Καλλιτέχνης: Grace VanderWaal

Μουσική / Στίχοι: Jonny Shorr, Will Jay, Emily Kocontes, Katie Stump

Εταιρεία: Columbia Records

Από το O.S.T.: “Wonder Park”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Το “Wonder Park” είναι μία 3D animated ταινία περιπέτειας σε παραγωγή της Paramount Animation και της Nickelodeon Movies. Η επίσημη κυκλοφορία της πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου στην Αμερική λαμβάνοντας ποικίλες κριτικές. Στα φωνητικά των πρωταγωνιστών συναντάμε καλλιτέχνες, όπως οι Brianna Denski, Matthew Broderick, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, κ.ά. Η γεμάτη χρώματα και παιδικότητα ταινία έλαβε ένα κατάλληλο score υπό τη μουσική διεύθυνση του Steven Price. Η επίσημη κυκλοφορία του επίσημου soundtrack αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου του 2019.

Μία από τις καλλιτέχνιδες που συνέβαλαν στη μουσική ‘ενδυμασία’ της ταινίας είναι και η νεαρή Grace VanderWaal, την οποία συναντάμε με το τραγούδι “Hideaway”. Το εν λόγω εύρυθμο τραγούδι δίνει τη δυνατότητα στην 15χρονη ερμηνεύτρια, που γνωρίσαμε πριν από τρία χρόνια μέσω του “America’s Got Talent”, να μιλήσει για τα νιάτα και την ελευθερία. Δεν διστάζει μάλιστα να συμβολίσει τον τρόπο ζωής ‘της’ με αυτόν του Peter Pan.

Το “Hideaway” δίνει τη δυνατότητα στην VanderWaal να ξετυλίξει το αστείρευτο ταλέντο της και να αποδείξει ότι της αξίζει η θέση της στη μουσική βιομηχανία. Το 2017, η Grace κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album της, “Just the Beginning”, το οποίο ήρθε ως follow-up του E.P. “Perfectly Imperfect”.

Grace VanderWaal – Hideaway (from “Wonder Park” O.S.T.)

Back To Top