skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Grace VanderWaal – Sick Of Being Told

Η Grace VanderWaal κυκλοφόρησε το νέο της single.

Τίτλος τραγουδιού: “Sick Of Being Told

Καλλιτέχνης: Grace VanderWaal

Μουσική / Στίχοι: Tim Sommers/Jeremy Dussolliet/Grace VanderWaal

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Η Grace VanderWaal είναι μία νεαρή τραγουδίστρια από τη Νέα Υόρκη, η οποία ξεκίνησε τη μουσική της πορεία με τη συμμετοχή της στο “American Got Talent”. Αν και σε ηλικία, μόλις, 12 ετών, η αρκετά ταλαντούχα μουσικός κατάφερε να εντυπωσιάσει την Αμερική, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί η νικήτρια της ενδέκατης σεζόν του τηλεοπτικού show.

Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια – στιχουργός υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Columbia Records και κυκλοφόρησε το πρώτο δείγμα της δουλειάς της. “Perfectly Imperfect” ήταν το πρώτο EP της, το οποίο έγινε διαθέσιμο το Δεκέμβρη του 2016 και ανακηρύχθηκε ως το best – selling EP της περασμένης χρονιάς.

Εν έτη 2017, η νεότερη έκδοση της Taylor Swift, όπως άλλωστε την αποκαλούν, ξεκινάει πυρετωδώς να προετοιμάζει το έδαφος για την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της. Το νέο και follow – up single της τελευταίας της επιτυχίας “Moonlight”, είναι το “Sick of Being Told”.

Το “Sick of Being Told” είναι το επαναστατικό της τραγούδι, και όπως αναφέρει η ίδια, είναι εξίσου δυναμικό για να μπορεί κάποιος να σταθεί στα πόδια του. Το νέο single της Grace VanderWaal κυκλοφόρησε στα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές στις 11 Αυγούστου. Οι στίχοι είναι δημιούργημα συνεργασίας των Tim Sommers , Jeremy Dussolliet & Grace VanderWaal, ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι Kinetics και One Love.

Grace VanderWaal - Sick Of Being Told

Back To Top