skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Granger Smith – Gimme Something

Μία country δημιουργία ήρθε από τον Granger Smith, υπό τον τίτλο “Gimme Something”!

Τίτλος τραγουδιού“Gimme Something”

Καλλιτέχνης: Granger Smith

Μουσική / Στίχοι: Justin Wilson, Jordan Schmidt, Jared Mullins

Από το album: “When the Good Guys Win”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Γεννημένος το 1979, ο Granger Smith ασπάζεται την country μουσική κουλτούρα, ενώ από το 1998 είναι ενεργός στη μουσική βιομηχανία. Φτάνοντας αισίως στα εννέα ολοκληρωμένα studio albums, ο Granger Smith είναι ξανά στο προσκήνιο για να μας συστήσει το νέο του υλικό. Πιο συγκεκριμένα, στις 27 Οκτωβρίου της χρονιάς που διανύουμε, ο country ερμηνευτής κυκλοφόρησε τον ένατο δίσκο του “When the Good Guys Win”, μέσω της Wheelhouse Records.

“Happens Like That” φέρει ως τίτλο το πρώτο επίσημο single του δίσκου του Smith, το οποίο δίνει την σκυτάλη στο επόμενο προωθητικό τραγούδι “Gimme Something”. Πρόκειται για μία εύρυθμη country μπαλάντα, με εμφανή τη χρήση synthesizer και τα φωνητικά του Granger να έχουν κυρίαρχο ρόλο στο τραγούδι. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Justin Wilson, Jordan Schmidt και Jared Mullins.

Ο ολοκαίνουριος δίσκος του country ερμηνευτή, “When the Good Guys Win”, έχει καταφέρει σε λιγότερο από ένα μήνα από την επίσημη κυκλοφορία του να κατακτήσει την θέση Νο.2 του αμερικανικού Billboard Top Country Albums chart.

Granger Smith - Gimme Something

Back To Top