skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Guy Sebastian – Keep Me Coming Back

Εν όψει της επικείμενης δισκογραφικής του δουλειάς, ο Guy Sebastian μας συστήνει το νέο το τραγούδι, “Keep Me Coming Back”!

Τίτλος τραγουδιού“Keep Me Coming Back”

Καλλιτέχνης: Guy Sebastian

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Conscious”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Λίγες μόνο ημέρες έχουν μείνει μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του όγδοου studio album του Μαλαισιανού R&B τραγουδιστή. Ο Guy Sebastian έκανε την έκπληξη και στις αρχές Σεπτεμβρίου μαζί με την κυκλοφορία του single του «High On Me», ανακοίνωσε την κυκλοφορία του επερχόμενου δίσκου του, “Consious”. Πρόκειται για το follow-up album του χρυσού “Madness”, που κυκλοφόρησε τρία χρόνια πριν. Η νέα δισκογραφική του δουλειά φέρει την υπογραφή της δισκογραφικής Sony Music Australia.

Λαμβάνοντας υπόψη την απήχηση που έχει ο Guy Sebastian, μέσω των albums και των singles του στο κοινό, αναμένουμε πως το νέο του εγχείρημα θα κάνει «χρυσές πωλήσεις». Ήδη το lead single του δίσκου, «High On Me», σε παραγωγή του M-Phazes έχει λάβει θετικές κριτικές, καθιστώντας το έναν καλό οιωνό για ό,τι ακολουθήσει. Σειρά παίρνει τώρα το “Keep Me Coming Back”.

Το mid-tempo, R&B τραγούδι ήρθε ως συνέχεια, με σκοπό την ολοκληρωμένη προώθηση του πολύ-αναμενόμενου album. Πρόκειται για το έβδομο σε σειρά τραγούδι της tracklist, ενώ συνολικά αυτή περιλαμβάνει συνολικά έντεκα τραγούδια. Τα electro ηχοχρώματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο τελικά αποτελεί μία άρτια δουλειά.

Guy Sebastian – Keep Me Coming Back

Back To Top