skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Hercules & Love Affair – Fools Wear Crowns

Οι Hercules & Love Affair παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι…

Τίτλος τραγουδιού«Fools Wear Crowns»

Καλλιτέχνης: Hercules & Love Affair

Μουσική / Στίχοι: Andy Butler

Από το album: ” Omnion”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 1 Σεπτέμβρη 2017

Art-Cover:

Πρόκειται για το μουσικό project -σε δημιουργία του Αμερικανού DJ Andy Butler– που ξεκίνησε τα βήματά του στη μουσική σκηνή το 2004. Περιλαμβάνει κάθε φορά διαφορετικούς ερμηνευτές και μουσικούς, πειραματιζόμενοι με διάφορα είδη μουσικής που κινούνται σε house, disco, technoκαιnu-disco ήχους.

Σε λιγότερο από έναν μήνα, την 1η Σεπτέμβρη, οι Hercules & Love Affair θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album, με τίτλο “Omnion”, μέσω της BigBeat. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά album του συγκροτήματος που περιλαμβάνει επίσης προηγούμενα singles, όπως το «Controller» (με τη συμμετοχή των Faris Badwan -μέλος των The Horrors– και Cat’s Eyes) και το τραγούδι «Omnion» (με τη συμμετοχή του Sharon Van Etten).

Ακόμη, οι Hercules & Love Affair πριν ένα μικρό διάστημα μοιράστηκαν με το κοινό τους το remix του «Omnion»σε συνεργασία με τον Joe Goddard των Hot Chip, παράλληλα με ένα ενδιαφέρον video clip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία των Crowns & Owls που στη θέση του πρωταγωνιστή τοποθετούν την ηθοποιό Liz Ord, η οποία προσπαθεί να βρει τον δρόμο της σε έναν παράξενο υποθαλάσσιο κόσμο.

Τώρα λοιπόν, ήρθε η στιγμή να μοιραστούν ένα ακόμα τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο τους, με τίτλο «Fools Wear Crowns». Στα φωνητικά βρίσκεται ο Andy Butler, ο οποίος υπογράφει και τη σύνθεση του τραγουδιού. Σε δηλώσεις του για τη κυκλοφορία του «Fools Wear Crowns» σχολιάζει πως το τραγούδι μιλάει για τον εθισμό, αλλά και τον ίδιο που έχει καταφέρει να παραμείνει σε απεξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Hercules & Love Affair - Fools Wear Crowns

Back To Top