skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Hop Along – How Simple

Οι Hop Along ανακοίνωσαν την κυκλοφορία καινούριου album και μοιράστηκαν το πρώτο του single, με τίτλο “How Simple“.

Τίτλος τραγουδιού: “How Simple”

Καλλιτέχνης: Hop Along

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Bark Your Head Off, Dog” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Το indie/folk-rock συγκρότημα από την Φιλαδέλφεια της Αμερικής, Hop Along, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τέταρτου album της καριέρας του και μοιράστηκε ένα πρώτο single από αυτό, με τίτλο, “How Simple”. Το καινούριο album, ονομάζεται “Bark Your Head Off, Dog” και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου, από την Saddle Creek, με μια tracklist 9 τραγουδιών.

Το “Bark Your Head Off, Dog”, γεννήθηκε μέσα από την αναστάτωση και το άγχος που προκαλεί η τρέχουσα πολιτική κατάσταση. «Είναι κάτι που το σκεφτόμουν πολύ. Ότι απλά επαναπαυόμουν στους άντρες σε όλη μου την ζωή», αναφέρει η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Frances Quinlan. «Αλλά με το να νομίζεις ότι είσαι αδύναμη, πραγματικά υποτιμάς τον εαυτό σου. Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο στη ζωή μου όπου λέω, «Ωραία, τι μπορώ να κάνω?».

Το ολοκαίνουριο, “How Simple”, είναι το τραγούδι με το οποίο ανοίγει το επερχόμενο album. Πρόκειται για ένα πολύ ρυθμικό, indie/rock τραγούδι, που αναφέρεται στην διαδικασία της ωρίμανσης και στο πώς οι σχέσεις μπορούν να αλλάξουν στο τέλος. How simple my heart can be/ Frightens me/ Don’t worry we will both find out/ Just not together”. Οι στίχοι του ανήκουν στην Quinlan, η οποία εμπνέεται από τα προσωπικά της βιώματα: «Οι άνθρωποι έχουν εξιδανικεύσει την ιδέα του να βρεις τον εαυτό σου, αλλά όταν το κάνουν, τουλάχιστον από την εμπειρία μου, μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο. Βλέπεις πώς είναι να απογοητεύεις τους άλλους και πώς να σε απογοητεύουν οι άλλοι».

Hop Along - How Simple

Back To Top