skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Hurts – Hold on to Me

Αν δεν ξέρεις να βασίζεσαι πάνω σε ανθρώπους, οι Hurts σου δείχνουν τον τρόπο!

Τίτλος τραγουδιού“Hold on to Me”

Καλλιτέχνης: Hurts

Μουσική / Στίχοι:  Theo Hutchcraft, Adam Anderson, David Sneddon

Από το album: “Desire”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Παρά τα προβλήματα και τις “αναποδιές” πάντα υπάρχει ένας τουλάχιστον άνθρωπος στον οποίο μπορείς να βασιστείς. Οι Hurts τραγουδούν για αυτό και μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι, “Hold On To Me”. Ένα δυναμικό, synth pop anthem με ψήγματα από electro στοιχεία ήρθε ως follow-up του Ready To Go που κυκλοφόρησαν την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά και του παλαιότερου Beautiful Ones. Τα εν λόγω singles κυκλοφόρησαν με σκοπό να προϋπαντήσουν το επερχόμενο studio album του συγκροτήματος, “Desire”.

Το “Desire” αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά album των Βρετανών Adam Anderson και Theo Hutchcraft και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, μέσω της δισκογραφικής τους στέγης Columbia Records. Πρόκειται για έναν δίσκο “γεμάτο πάθος, πόνο και λαγνεία”, όπως το περιγράφουν οι ίδιοι οι Hurts, ενώ σε σχετικές με τον δίσκο δηλώσεις, ο front-man του duo, Theo Hutchcraft, ανέφερε στο NME:

“Θεωρώ ότι αυτή τη φορά προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε έναν μεγάλο pop δίσκο, ενώ υπάρχουν ψήγματα ήχων και από τους τρεις προηγούμενους. Υπάρχουν δείγματα από όλα όσα περάσαμε στο παρελθόν, παίρνοντας λίγα από εδώ και λίγα από εκεί. Συνολικά, όμως, θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν εξαιρετικό, δυναμικό pop δίσκο και σίγουρα αυτό είναι που συνέβη.” Τα προσωπικά στοιχεία είναι εμφανή σε όλο το περιεχόμενου του “Desire”, ιδίως όσον αφορά το στιχουργικό κομμάτι.

Hurts - Hold on to Me

Back To Top