skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | HURTS – Ready To Go

“When I die, yeah, you know I’ll be ready to go”

Τίτλος τραγουδιού: “Ready To Go

Καλλιτέχνης: HURTS

Μουσική / Στίχοι: HURTS

Από το album: “Desire”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Οι HURTS είναι ένα Βρετανικό synthpop duo, το οποίο δημιουργήθηκε το 2009, και αποτελείται από τους Adam Anderson και τον Theo Hutchcraft. Το πανευρωπαϊκό δίδυμο, το οποίο κατάφερε να ανοίξει με μεγάλη επιτυχία τα φτερά του προς όλον τον κόσμο, έγιναν παγκοσμίως γνωστοί από το single “Wonderful Life”.

Οι δυο μουσικοί έχουν κυκλοφορήσει τρία συνολικά albums, με το τελευταίο τους να είναι το “Surreder”, το οποίο έκανε την εμφάνισή του το 2015. Οι HURTS επιστρέφουν δυναμικά πλέον και είναι έτοιμοι να συστήσουν το τέταρτο – κατά σειρά – δίσκο τους. “Desire” είναι ο τίτλος του, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στα ράφια των δισκοπωλείων στις 29 Σεπτεμβρίου από την Columbia Records.

Η αρχή της προώθησης του δίσκου ξεκίνησε με το lead – single του “Beautiful Ones”, καθώς και το συνόδευσαν με ένα αρκετά αμφιλεγόμενο video clip, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο. Το επόμενο single τους έχει ένα διαφορετικό ύφος από το προηγούμενο και αυτή τη φορά έχουν μια πιο εύθυμη διάθεση.

Ready To Go” είναι ο τίτλος του δεύτερου τραγουδιού των HURTS, το οποίο έκανε την επίσημη εμφάνισή του στις 1 Σεπτεμβρίου, με στόχο να προετοιμάσουν το κοινό για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Το εν λόγω single είναι ένα up – tempo Euro-synthpop τραγούδι, με επαναλαμβανόμενα beats και στίχους, που θυμίζει λίγο από Coldplay.

HURTS - Ready To Go

Back To Top