skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Iggy Pop – Asshole Blues

Ένα τραγούδι γεμάτο αρνητική ενέργεια.

Τίτλος τραγουδιού“Asshole Blues”

Καλλιτέχνης: Iggy Pop

Μουσική / Στίχοι: Iggy Pop

Από το album: T.B.A.

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 21 Απριλίου 2017

Art-Cover:

Και όχι δεν πρόκειται για κάποια επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Αμερικανού καλλιτέχνη. Ίσα ίσα που ο ίδιος δεν έχει πολύ καιρό από τον τελευταίο του δίσκο, ο οποίος κυκλοφόρησε στις 18 Μαρτίου της περασμένης χρονιάς και φέρει ως τίτλο “Post Pop Depression”. Ακόμα, ο Iggy Pop προωθεί το εν λόγω album, ενώ παράλληλα σημειώνει συνεργασίες με ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Η συνεργασία αυτή, λοιπόν, ακούει στο όνομα των Jacuzzi Boys. Πρόκειται για μία rock n’ roll μπάντα, η οποία έρχεται από το Μαϊάμι και μας φέρνει μία ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά. Και τι σχέση έχει ο Iggy Pop με τους Jacuzzi Boys;

Ο διάσημος καλλιτέχνης θα συμμετέχει στο επερχόμενο album τους, το οποίο θα αποτελείται από μία σειρά δίσκων κάτω από την δισκογραφική στέγη της Mag Mag. Η κυκλοφορία του album αναμένεται για τις 21 Απριλίου. “Asshole Blues” μας τραγουδάει ο Iggy Pop, κρατώντας μία μόνο ακουστική κιθάρα και μεταδίδοντάς μας αρκετό αρνητικό συναίσθημα.

Το εν λόγω single θα περιλαμβάνεται στο άτιτλο ακόμα album του συγκροτήματος, για το οποίο θα ανακοινωθούν κι άλλες συμμετοχές εν καιρώ. Η μουσική και η σύνθεση είναι του ίδιου του ερμηνευτή, ενώ στο τέλος τον ακούτε να “κλείνει” το τραγούδι σαν να μην γίνεται ηχογράφηση. Το ίδιο μοτίβο “ελευθερίας” θα ακολουθήσουν όλοι οι καλλιτέχνες που θα περάσουν από τον δίσκο.

Iggy Pop - Asshole Blues

Back To Top