skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | James Arthur – Empty Space

Ο James Arthur επιστρέφει με μια “εύθραυστη” μπαλάντα!

Τίτλος τραγουδιού“Empty Space”

Καλλιτέχνης: James Arthur

Μουσική / Στίχοι: James Arthur, Digital Farm Animals, Richard Boardman, Pablo Bowman

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Ο James Arthur έκανε το μεγάλο του comeback το 2016 με το album “Back From The Edge”, αφού έφυγε από τη δισκογραφική εταιρία του Simon Cowell. Έκτοτε έχει συνεχίσει να μοιράζεται με τους fans του ανεξάρτητες, διαδοχικές επιτυχίες μέχρι που φτάνουμε σήμερα να έχουμε ενώπιον μας το τελευταίο του single με τίτλο “Empty Space”. Στο τραγούδι ο James μιλάει για μια πρώην κοπέλα του, με την οποία ήταν κάποτε πολύ παθιασμένος αλλά τώρα πια την έχει χάσει και του λείπει πάρα πολύ. Ο 30χρονος τραγουδιστής αποκαλύπτει μέσα από το τραγούδι αυτό τη μάχη του με τον εθισμό και διερευνά τους λόγους για τους οποίους έχασε την αγαπημένη του.

O ίδιος δήλωσε σχετικά με το τραγούδι: “Αυτό το τραγούδι αναφέρεται σε όποιον έχει αγαπήσει τόσο βαθιά και μετά έχει χάσει κάποιον πολύ αγαπημένο του άνθρωπο και έρχεται αντιμέτωπος με τον αγώνα να αναπληρώσει αυτό το κενό. Μιλά για την συμφιλίωση με το γεγονός ότι μόνο αυτό το ιδιαίτερο πρόσωπο, μπορεί πραγματικά να γεμίσει αυτόν τον κενό χώρο”.

Το τραγούδι κυκλοφορεί κι αυτό ως ανεξάρτητο single και για άλλη μια φορά δεν συνοδεύεται από καμία επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία του επόμενου ολοκληρωμένου δίσκου του.

James Arthur - Empty Space

Back To Top