skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | James Blunt – Time Of Our Lives

Όταν ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα…

Τίτλος τραγουδιού: “Time Of Our Lives”

Καλλιτέχνης: James Blunt

Μουσική / Στίχοι: James Blunt, Ed Sheeran, Ryan Tedder

Από το album: “The Afterlove”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Η αλήθεια είναι πως είχαμε αρκετά χρόνια να ακούσουμε κάτι καινούριο από τον Blunt. Η τελευταία του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2013, με τίτλο “Moon Landing”. Τέσσερα χρόνια μετά, ο Βρετανός τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει ένα δυναμικό come-back ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου παρουσιάζοντάς μας ένα snippet από το single “Time Of Our Lives”, που πρόκειται να συμπεριληφθεί μαζί με άλλα δώδεκα τραγούδια στον επερχόμενο δίσκο του.

“The Afterlove” είναι ο τίτλος, λοιπόν, του πέμπτου κατά σειρά studio album του James Blunt και σε συνεργασία με την Atlantic Records αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, στο “Time Of Our Lives” ο James Blunt παραμένει ερωτικός κι ονειροπόλος, ενώ δεν θα μπορούσε παρά από μία ακόμα μπαλάντα να ήταν το πρώτο single για το νέο ξεκίνημα. Η σύνθεση του τραγουδιού ανήκει τόσο στον ίδιο, όσο και στους Ed Sheeran και Ryan Tedder (από τους One Republic).

Για να μην δοθεί παράταση στην αγωνία μας, σχετικά αμέσως κυκλοφόρησε ολόκληρο το “Time Of Our Lives” και αν δεν το έχετε ακούσει ακόμη…ήρθε η ώρα!

James Blunt - Time Of Our Lives

Back To Top