skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Janelle Monáe – I Like That

Ακόμα ένα τραγούδι της από τον επερχόμενο δίσκο, “Dirty Computer”, μοιράζεται μαζί μας η Janelle Monáe, με τίτλο “I Like That”!

Τίτλος τραγουδιού“I Like That”

Καλλιτέχνης: Janelle Monáe

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: “Dirty Computer”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 27 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Λίγες μόλις ημέρες έμειναν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του ολοκαίνουριου δίσκου της Janelle Monáe και για τον λόγο αυτό η Αμερικανή τραγουδίστρια μας συστήνει εντατικά τον τελευταίο καιρό νέο υλικό της. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά μας προτείνει να ακούσουμε το ρυθμικό, soulful τραγούδι της, “I Like That”, το οποίο εναρμονίζεται με τα psychedelic ηχοχρώματα. Προσεγγίζοντας ένα περισσότερο χαλαρό style αυτή τη φορά, η Janelle παρουσιάζει ένα «πιασάρικο» για τα ραδιόφωνα και το ευρύ κοινό τραγούδι, το οποίο μάλιστα αποτελεί το follow-up του ρυθμικού PYNK που μας σύστησε πριν από μερικές ημέρες.

Και τα δύο τραγούδια περιλαμβάνονται στον επερχόμενο και πολυ-αναμενόμενο δίσκο της, με τίτλο “Dirty Computer”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 27 Απριλίου της χρονιάς που διανύουμε μέσω των Wondaland Arts Society, Bad Boy Records και Atlantic Records. Πέρα από αυτά τα τραγούδια, η νεαρή τραγουδίστρια μας έχει συστήσει ήδη δύο ακόμα singles από το album, με τίτλο Make Me Feel και Django Jane, ενώ φαίνεται πως έχει λάβει ήδη τις πρώτες θετικές κριτικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2014, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει να βρεθεί σε περιοδεία, από όταν δηλαδή πραγματοποίησε την «The Golden Electric Tour» με την Kimbra, με σκοπό την προώθηση του album της, “The Electric Lady”!

Janelle Monáe – I Like That

Back To Top