skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Janice – Queen

Η Janice παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι της, “Queen”, και ανακοινώνει την κυκλοφορία του debut album της!

Τίτλος τραγουδιού“Queen”

Καλλιτέχνης: Janice

Μουσική / Στίχοι: Janice Kavander, Joel Sjöö, HYENA

Από το album: “Fallin’ Up”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 12 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ξανά για αυτό το νέο ‘διαμάντι’ της R&B και soul μουσικής σκηνής, που ακούει στο όνομα Janice Kavander. Η Janice κατάγεται από την Στοκχόλμη της Σουηδίας κι έχει μπει ήδη στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του debut studio album. “Fallin Up” θα έχει ως τίτλο ο παρθενικός της δίσκος και η επίσημη κυκλοφορία του αναμένεται για τις 12 Ιανουαρίου 2018. Ήδη, η Janice μας έχει συστήσει ένα από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται σε αυτόν, με τίτλοLove You Like I Should“, και κάλεσε το κοινό να παραμείνει συντονισμένο, ώστε να απολαύσει τα “γλυκά κερασάκια” που θα τους προσφέρει, μέχρι την κυκλοφορία του album.

Ένα, λοιπόν, από τα επόμενα γλυκίσματά της είναι το τραγούδι “Queen”. Πρόκειται για μία μελωδική κι ατμοσφαιρική, soulful μπαλάντα, κατά την οποία η Janice δίνει τον καλύτερό της εαυτό και μας εντυπωσιάζει. Η ίδια η ερμηνεύτρια βάζει την υπογραφή της στους στίχους και την μουσική του τραγουδιού, σε συνεργασία με τους Joel Sjöö και HYENA, οι οποίοι ανέλαβαν και την παραγωγή του.

Συγκεκριμένα, η ανερχόμενη επιτυχημένη ερμηνεύτρια της soul σκηνής, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: “13 τραγούδια. Η καρδιά μου και η ψυχή μου σε λέξεις και μελωδίες. Είμαι πολύ περήφανη που σας ανακοινώνω πως το το debut album μου “Fallin Up” κυκλοφορεί στις 12 Ιανουαρίου. Έχω μερικά γλυκά κεράσια για εσάς για το επόμενο διάστημα, έτσι παρακαλώ να έχετε υπομονή. Στην πραγματικότητα είμαι τρομοκρατημένη, αλλά τόσο χαρούμενη!! Δεν θα σας απογοητεύσω!”

Janice - Queen

Back To Top